Kamil Suský vystřílel Béčku Hamrů tři body


Branky


10. K. Suský , 48. J. Sláma , 78. K. Suský - 17. T. Novotný (p.) , 45. D. Fendrych
0

Béčko Hamrů zvládlo důležitý domácí zápas a porazilo Béčko Křižanova 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Béčko Křižanova ovládlo první poločas

V 7. kole okresního přeboru se v Hamrech nad Sázavou utkali dva čtyřbodové týmy. Domácí rezerva Kladivářů a rezerva Křižanova proto bojovaly o to kdo z nich zůstane po případné prohře blíž chvostu tabulky.

 

Do utkání proto vstoupili domácí převahou, kterou zúročili v 10. minutě vedoucí brankou. Po standartní situaci zahrávané Milošem Smejkalem se k míči dostal Kamil Suský a pohotově zakončil - 1:0. Hosté však nesložili zbraně a po faulu domácích se kopala V 17. minutě penalta. K té se postavil Tomáš Novotný a překonal Bence v domácí brance - 1:1.

 

Od té doby se křižanovští lépe prosazovali kombinačně a měli i více ze hry. Když už se všichni aktéři viděli na poločasové přestávce, tak po pěkné akci skóroval David Fendrych - 1:2.

 

Hamry B otočily zápas ve druhé půli

Do druhé půlky domácí nastoupili s touhou vyrovnat skóre zápasu. Ve 48. minutě zahrával Ladislav Sýs rohový kop, který posadil přesně na hlavu Jiřímu Slámoví, který vymetl všechny pavouky ze šibenice branky střežené Jakubem Stupkou - 2:2.

 

Poté se dlouhé minuty nedělo nic podstatného a čekalo se na hektický závěr zápasu. Tu největší možnost poslat domácí do vedení měl v 70. minutě domácí snajpr Miloš Smejkal, ale pokutový kop kopnutý k tyči mu Stupka chytil.

 

V 78. minutě již domácí slavili. Dlouhý míč zahrával do vápna Michal Petrik, zde se nejlépe zorientoval Kamil Suský a domácí vedli - 3:2.

 

Konec zápasu probíhal v režii domácích Kladivářů. V 80. minutě nejprve trefil břevno Miloš Smejkal a v 85. minutě mohl slavit Kamil Suský hattrick, ale v cestě mu stála tyč. Neproměněné šance nakonec domácí nemuseli mrzet, protože křižanovští již branku domácích neohrozili.

 

Výhra tak posunula Kladiváře na jedenáctou pozici v tabulce, hosté jsou za nimi na místě dvanáctém.

 

Vpříštím kole čeká oba celky derby rezerv. Kladiváři zajíždějí do Radostína. Křižanov hostí favorizovaný Měřín B.



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou B
Michal Peterka: Herně to z naší strany pořád nebylo ono, ale tři body po bojovném výkonu zůstaly po právu doma.

SK FC Křižanov B
Petr Hladík: V první půli jsme opět nezvládli začátek a brzo dostali gól. Dokázali jsme se z toho dostat a řekl bych, že jsme zaslouženě otočili skóre. Ve druhé půli jsme obdrželi gól ještě dřív než v první. Domácí byli lepší, měli více šancí. My jsme nedokázali dobře řešit brejkové příležitosti. Všechny tři góly jsme dostali ze standardních situací. Chybí nám větší zodpovědnost při jejich bránění. Také proto máme za sedm kol pouze čtyři body.



Počet diváků: 60. Rozhodčí: LANDSMAN David - KREJČÍ Jaroslav (N), ZEMAN Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.