Dolní Rožínka porazila nováčka z Březí a vede tabulku


Branky


19. V. Kopecký , 24. J. Čermák , 44. J. Čermák , 77. L. Hofman , 88. P. Bartoněk - 16. M. Sysel (p.) , 63. T. Habán
0

Dolní Rožínka se po výhře 5:2 nad Březím dostala do vedení v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase padly čtyři branky

Dneska Dolní Rožínka přivítala Březí-Březské. Domácí v roli favorita začali zápas ve znatelném tlaku. Na obou stranách se blýskli gólmani, kdy oba vytáhli pěknou střelu. Byli to hosté, kteří otevřeli skóre. V 16. minutě utekl po pravé straně útočník a domácí P. Bukáček zatáhl za záchranou brzdu a fauloval ve vápně. Na pokutový kop se postavil M. Sysel a skóroval po zemi k levé tyči (0:1).

 

Domácí dále tlačili. V 19. minutě se zahrával roh u brány J.Tunkra, centr hosté odrazili na vápno, kde z voleje napřáhl V. Kopecký a poslal balon nechytatelně pod břevno (1:1). Chvíli na to v 24. minutě se ve vápně prosadil J. Čermák placírkou k levé tyči (2:1).

 

 Do poločasu ještě ve 44. minutě domácí zatáhli balón po pravé stravě a po ose Bartoněk, Kovalčík, Hofman se balón dostal k J. Čermákovi, který z první poslal Rožínku do klidného vedení - 3:1.

Dolní Rožínka si pohlídala ve druhé půli vedení

Do druhé půle nastoupili domácí ukolébaní vedením, hosté zabrali a v 63. minutě prošel důrazem T. Habán přes bránícího O. Chocholáče i M. Lukše a obstřelil domácího golmana (3:2).   Hosté se snažili, avšak Rožínka také nesložila zbraně. V 77. minutě poslal P. Bartoněk přihrávku mezi stopery a nabíhající L. Hofman z levého křídla zavedl balón na hranici malého vápna, odkud obstřelil golmana hostí (4:2). Gólové skóre se uzavřelo v 88. minutě po přihrávce O. Chocholáče, přehodil golmana P. Bartoněk (5:2). Chvíli na to rozhodčí Tomáš Hořínek ukončil dnešní zápas.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Dolní Rožínka
Jiří Jokl: V dnešním horkém počasí jsme nastoupili proti nováčkovi 3.třídy, kterému se úvod sezony úplně nevydařil. Role favorita nám příliš nesvědčila a podali jsme nejhorší výkon v sezoně, kdy nás snaživý soupeř především ve středu pole několikrát přehrál. K našemu vítězství především přispěli proměněné šance ke konci utkání, kdy soupeř za stavu 3:2 otevřel hru.

TJ Březí-Březské
Antonín Crha:



Počet diváků: 100. Rozhodčí: HOŘÍNEK Tomáš - SOUKUPOVÁ Věra, LUKŠ Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.