Věchnov veze tři body za třígólovou výhru z Křižanova B


Branky


4. O. Ostrýž , 34. R. Pivko (p.) , 86. L. Šikula
0

Béčko Křižanova podlehlo v domácím zápase Věchnovu a se čtyřmi body je na samém konci tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Věchnov vstřelil dvě branky

V Křižanově se za hezkého počasí střetla dvě mužstva z opačného konce tabulky. Vstup do utkání zvládli lépe hosté. Ve čtvrté minutě zůstal po rohovém kopu na hranici velkého vápna nepokrytý D. Uhlíř. Jeho tvrdá střela se odrazila od břevna před branku, kde byl první O. Ostrýž a hosté vedli.

 

Poté se hrálo většinou ve středu hřiště. Šanci na vyrovnání a asi i největší šanci domácích v zápase měl L. Burian, který si uvnitř velkého vápna dobře zpracoval centrovaný míč, jeho střela ale skončila vedle branky hostí.

 

V 34. minutě udělali domácí chybu v rozehrávce a hostující útočník po rychlém kontru pelášil sám na brankáře J. Adama. Stíhat se ho vydal T. Horníček. Jeho skluz ale přišel pozdě, a tak hosté dostali možnost kopat penaltu. Tu proměnil R. Pivko. Poločas tedy skončil - 2:0.

Martin Burian viděl červenou kartu

Do druhé půle nastoupili hosté s vědomím dvoubrankového náskoku, nikam se nehnali a čekali, s čím přijdou domácí. Ti se snažili, byli pohyblivější i aktivnější, ale kolem a uvnitř velkého vápna byli bezradní. Z dobré pozice netrefil branku D. Fendrych. Totéž se nepovedlo ani M. Lázničkovi, který poskakující míč uvnitř velkého vápna poslal vysoko nad.

 

V 67. minutě hosté po faulu rychle rozehráli míč a opět sám na brankáře postupoval O. Ostrýž. Ani tentokrát k ní ale nedoputoval, byl nedovoleně zastaven M. Burianem a domácí zůstali o deseti. Obraz hry to ale nezměnilo, domácí hráli, hosté čekali na další chybu.

 

Ta přišla v 86. minutě, kdy J.Stupka nikým neatakován netrefil skákající míč a hosté zakončili akci dva na jednoho gólem do prázdné brány. Střelcem byl L. Šikula. Pak už se jen čekalo na závěrečný hvizd hlavního rozhodčího.  



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov B
Petr Hladík: Nepokrytý hráč = gól. Chyba v rozehrávce = penalta, gól. Nepokrytá rychlá rozehrávka po faulu = červená karta. Netrefený míč = gól. Hosté dnes trestali naše chyby a my sami jsme opět nebyli schopni vstřelit gól. Nemůžu říct, že bychom herně propadli, nebo se kluci nesnažili, ale chybí nám lehkost a radost z fotbalu a dva zápasy bez vstřelené branky to jen podtrhují. Hosté zaslouženě vyhráli.

TJ Věchnov
František Smolík: Do utkání jsme nastupovali opět oslabeni, ale začali jsme ho velice dobře, když za šestnáctkou vystřelil do břevna Dominik Uhlíř a odražený míč dorazil kanonýr Ondra Ostrýž. Potom jsme kontrolovali hru a na velkém hřišti se nám dařila kombinace. Ve 35. minutě utekl domácím Onek a domácí obránce ho ve vápně fauloval. Penaltu proměnil Radek Pivko. Ve druhém poločase hráli lépe domácí. Jejich šance ale končily u šestnáctky. Vyloženou šanci si nevytvořili, ale určitě byli nebezpečnější než naše mužstvo. Naši kluci hráli už pouze údržbu. Určitě musím náš mladý tým pochválit. Vždyť někteří hráli za muže poprvé od začátku.



Počet diváků: 70. Rozhodčí: INVALD Lukáš - BOUDA Dominik (N), MELICHAR Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.