Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2016 16:00

5.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby skončilo nerozhodně


0

 Souboj dvou týmů ze špice tabulky skončil v Dolní Rožínce nerozhodně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil nerozhodně

V dnešním horkém nedělním odpoledni přivítala Rožínka Strážek. Derby mělo od první minuty vysoké tempo, od začátku začali hosté tlakem, kterému domácí odolali. V 21. minutě se skóre poprvé změnilo, kdy se domácí O. Chocholáč opřel do balónu z hranice vápna a pěknou střelou pod břevno rozjásal diváky(1:0). Na to Strážek odpověděl téměř okamžitě. V 23. minutě z pravé strany zatáhl útočník míč a přesnou přihrávkou našel před bránou volného J. Cimbálníka, který se z malého vápna nemýlil(1:1). Další šance na obou stranách už gólem nekončily.

Strážek dokázal vyrovnat

Po přestávce oba týmy opět začaly v tempu. V 48. minutě nastala obdobná situace jako v první půli. Z pravé strany zatáhl balon L. Hofman a přihrávkou před bránu vybídl k brance P. Bartoňka (2:1). Strážek na to opět brzy odpověděl. Domácím se v 53. minutě nepodařilo na několikrát odkopnout balon od brány, ve vápně se míč odrazil k T. Polákovi a ten prostřelil vše před sebou(2:2). Diváci pak mohli ještě vidět několik brankových příležitostí na obou stranách. Největší asi v 75. minutě hosté zahodili, když z malého vápna nedokázali hlavou trefit odkrytou bránu. Na skóre nic nezměnila ani početní převaha domácích na posledních pár minut, a tak derby skončilo spravedlivou remízou.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Dolní Rožínka
Jiří Jokl: Po delší době co jsme se Strážkem nehráli, nastoupil mladý tým, který jsem neznal. Proto mě překvapila úroveň dnešního derby, která rozhodně převyšovala 3. třídu. Hrál se vyrovnaný bojovný zápas se šancemi na obou stranách. Remíza je asi zasloužená pro oba celky.

TJ Strážek
Josef Cimbálník: Myslím si, že to byl dneska velmi pohledný fotbal od obou týmu. Hrálo se dost otevřeně na obě strany, takže pro diváky atraktivní fotbal. Nakonec i remíza je dle mého názoru asi spravedlivá



Sestavy


TJ Baník Dolní Rožínka
Z. Horák [-] - J. Večeřa [-] (46. R. Mazánek [-] ) , J. Večeřa [-] (46. L. Hofman [-] ) , M. Urban [-] , V. Kopecký [-] , J. Čermák [-] , M. Lukš [-] , O. Chocholáč [-] , P. Bartoněk [-] , P. Vondruška [-] (70. T. Kliment [-] ) , Z. Konček [-]

TJ Strážek
D. Lukášek [-] - J. Chocholáč [-] (64. T. Šikula [-] ) , J. Cimbálník [-] , M. Svoboda [-] (56. S. Lahodný [-] ) , T. Polák [-] , M. Svoboda [-] , M. Christian [-] , T. Christian [-] (36. Z. Jaroš [-] ) , L. Šebek [-] , F. Šmerda [-] , P. Kupský [-]

ŽK: 36. L. Šebek , 40. F. Šmerda , 54. J. Chocholáč , 63. M. Christian , 67. J. Cimbálník , 88. P. Kupský . ČK: 86. L. Šebek .
Hráči zápasu: O. Chocholáč .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: INVALD Lukáš - LUKŠ Jaroslav (N), HORÁK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.