Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 16:30

4.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Měřína otočilo zápas během dvou minut


Branky


0

Rezerva Měřína pokračuje ve vítězném tažení a po výhře nad Věchnovem zůstává v čele tabulky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Věchnov byl dvakrát ve vedení

Do sobotního utkání za horkého počasí nastupovala obě mužstva s vidinou urvat vítězství na svoji stranu. Do utkání vstoupili domácí s větší bojovností, za touhou otevřít skóre a měli v tu chvíli více ze hry, ale byli to právě hosté, kteří otevřeli skóre. Po útoku Měřína, který skončil na kopačkách hostující obrany, se k dlouhému nákopu dostal hostující Ostříž a svým únikem nedal domácí obraně a gólmanovi Syslovi šanci. V tu chvíli svítilo na ukazateli - 0:1 pro Věchnov. Domácí se ovšem s tímto průběhem nechtěli smířit a ve 14. minutě Bartušek svým důrazem překonal hostujícího Uhlíře a srovnal tím skóre zápasu na - 1:1.  Zápas i nadále měl náboj a na obou stranách byly k vidění pěkné akce, ale žádná z nich neměla úspěch. V polovině druhé půlky se skóre měnilo opět. Byl to opět hostující tým, který navýšil svoje brankové vedení. V 26. minutě hostující Vrbka udělal radost Věchnovu - 1:2. Domácí se ovšem nechtěli jen tak dát a také se tlačili před hostujícího brankáře, ale ten byl proti. Na světelné tabuli už se schylovalo ke konci prvního poločasu a domácí Bartušek ve 40. minutě svým tlakem a důrazem před hostujícím gólmanem přihrál osamocenému Hradovi a ten dorazil míč za jeho zada a stanovil tak poločasové skóre zápasu - 2:2

Domácí vstřelili během dvou minut dvě branky

Do druhého poločasu šly obě mužstva ztrhnout vítězství na svoji stranu. K vidění bylo čím dál více tvrdších soubojů, které pomalu přestával zvládat hlavní rozhodčí. Běžela 73. minuta a domácí svojí bojovností a větší chutí po vítězství otočili průběh utkání. Byl to střídající domácí Pospíchal, který nedal hostující obraně šanci a svojí přizemní střelou změnil ukazatel tabule na - 3:2 pro domácí. Hostující hráči se nestačili ještě oklepat a lovili míč z branky po čtvrté. Postaral se o to v 74. minutě Vokoun a stanovil tak konečný výsledek na - 4:2 pro domácí. Zápas ovlivnilo i zranění hostujícího hráče, pro kterého musela přijet sanitka. Po zbytek zápasu si obě mužstva vytvořila několik slibných šancí. Domácí tak potvrdili svoji neporazitelnost a stále bez ztráty bodu bojují o vedoucí příčku. 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín B
František Panáček: Jiz před zápasem jsem očekával bojovný fotbal a těšil se na kvalitní hru obou mužstev. Už od začátku utkání bylo vidět, že rozhodčí nezvládá zápas a zbytečně pouštěl ostřejší souboje, které mohl odměnit žlutou kartou. Ať už na jedné nebo na druhé straně. Naše hra byla nervózní a dlouho jsme se nemohli dostat do naší obvyklé pohody. Nakonec jsme zápas zvládli podle našich představ a potvrdili tak svoji neporazitelnost. Teď nás čekají ovšem dva těžké venkovní zápasy. Hráčům děkuji za předvedený výkon.

TJ Věchnov
František Smolík, trenér: Do Měřína jsme chtěli jet s úmyslem naplno bodovat. Ale již tradičně při sobotním zápase se mně sešla spousta omluvenek. Navíc se v pátek na tréninku zranil motor naší zálohy Peťa Soudek, což je pro nás obrovské oslabení. Utkání jsme začali celkem dobře, když domácí obraně utekl rychlík Ostrýž a vedli jsme 1:0. Domácí v zápětí srovnali, když se v ofsajdové pasti zřejmě zapomněl jeden náš obránce. Potom jsme se dostali opět do vedení po standartce a dorážce Vrbky. Domácí srovnali tři minuty před poločasem, když si slabší chvilku vybral náš brankář. Toho byla škoda, utkání se mohlo vyvíjet jinak. Hrálo se velice tvrdě a v druhé půlce odvezla sanitka našeho hráče do nemocnice s podezřením na zlomené žebra a možná i vnitřní zranění. Od té chvíle už náš tým včetně mě fotbal vůbec nezajímal a jen jsme dohrávali. Opět jsme ztratili dva hráče a s kým nastoupíme příští týden to sám nevím. Rozhodčí by měli být trochu přísnější a udělat si na hřišti trochu větší pořádek.



Sestavy


TJ Jiskra Měřín B
P. Sysel [-] - D. Hrůza [-] , T. Hrad [-] (46. M. Hladík [-] ) , P. Král [-] , M. Matoušek [-] (78. Š. Král [-] ) , D. Horák [-] - F. Hlaváč [-] (46. P. Pospíchal [-] ) , M. Sýkora [-] , J. Vokoun [-] - S. Bartušek [-] , P. Jůda [-] (80. D. Kolouch [-] )

TJ Věchnov
F. Uhlíř [-] - J. Pokorný [-] , J. Bílek [-] , J. Jedlička [-] , J. Vrbka [-] - Z. Fryšonc [-] , D. Uhlíř [-] (65. D. Starý [-] ) , P. Kučera [-] (76. T. Bukáček [-] ) - V. Kroupa [-] , O. Ostrýž [-] - J. Pokorný [-]

ŽK: 35. P. Král , 39. P. Jůda , 56. D. Hrůza - 27. O. Ostrýž , 47. J. Bílek .
Hráči zápasu: J. Jedlička .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ROTKOVSKÝ Petr - BAČÁK Tomáš (N), TROJAN Dalibor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.