Jimramov porazil vedoucí Strážek


Branky


0

Jimramov potvrdil domácí neporazitelnost a po výhře 3:2 sesadil Strážek z vedoucí příčky tabulky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jimramov měl výborný nástup

Ve vyrovnaném utkání dobré úrovně domácí lépe využili vytvořené příležitosti. Domácí měli velmi dobrý nástup do utkání, kdy využívali hrubých chyb hostující obrany. V 5. minutě byl v šestnáctce z boku podražen domácí kapitán Bednář a nařízený pokutový kop s jistotou proměnil brankář Hlaváč. V 8. minutě padla nejhezčí branka utkání, když Buchta našel dlouhým pasem nabíhajícího Pavla Sedláka a ten hlavou vymetl pravou šibenici. Vzápětí domácí spálili ještě dvě šance a hosté se začali osmělovat a ve 14. minutě předvedli pohlednou kombinační akci a nabíhající Valík se z 18 metrů nádherně trefil k pravé tyči 2:1. V dalším průběhu 1. poločasu měli hosté znatelnou převahu, ale domácí obrana hrála spolehlivě.

Strážek stačil jen v závěru snížit

Ve 2. poločase měli hosté územní převahu, domácí bránili a vyráželi do rychlých protiútoků, ale koncovka na obou stranách selhávala. V 78. minutě utekl po pravé straně domácí Štěrba, přízemním centrem našel v šestnáctce Ondru Černého a ten nadvakrát překonal brankáře hostí, ale rozhodnuto ještě nebylo a v 87. minutě korigoval výsledek po dlouhém nákopu Martin Christian. V závěru se hosté snažili vyrovnat, ale domácí velkou obětavostí výsledek udrželi a získali velmi cenné body proti velmi dobrému soupeři.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: Narazili jsme na vynikajícího soupeře, který bude určitě na čele tabulky, o to více si výhry ceníme. Hosté zaspali začátek zápasu, ale zhruba od dvacáté minuty jsme museli máknout na 100% abychom udrželi získané vedení. Celý zápas se hrál otevřený fotbal se spoustou šancí na obou stranách a musím přiznat, že remíza by byla asi spravedlivější, ale dali jsme o gól více, takže bereme cenné tři body.

TJ Strážek
Josef Cimbálník: Zaspali jsme začátek zápasu, rychle jsme prohrávali 2:0 a pak už to byl velký boj. Domácí dnes ukázali, že doma jsou silným týmem,který umí dobře bránit. Prohrát jsme si za bojovnost nezasloužili, zápasu by více slušela remíza.



Sestavy


TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - P. Borovský [-] , M. Dvořák [-] , Z. Novotný [-] (75. V. Dostál [-] ) , J. Sedlák [-] - J. Buchta [-] , P. Nykodým [-] (72. L. Zavadil [-] ) , L. Bednář [-] , J. Štěrba [-] - O. Černý [-] (90. P. Sedlák [-] ) , P. Sedlák [-] (83. R. Šimon [-] )

TJ Strážek
D. Lukášek [-] - J. Cimbálník [-] (46. T. Christian [-] ) , M. Svoboda [-] , Z. Jaroš [-] (67. J. Chocholáč [-] ) , M. Christian [-] , L. Šebek [-] , S. Lahodný [-] (54. F. Lahodný [-] ) , F. Šmerda [-] , P. Šustal [-] , J. Valík [-] (46. T. Šikula [-] ) , P. Kupský [-]

ŽK: 70. P. Nykodým , 78. L. Zavadil , 86. J. Sedlák , 92. J. Štěrba - 20. S. Lahodný , 28. P. Kupský , 32. L. Šebek , 51. F. Šmerda , 67. T. Šikula .
Počet diváků: 58. Rozhodčí: NEBOLA Jaroslav - PAJKR Jaroslav (N), NEDĚLA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.