Hattrick Ondřeje Ostrýže znamenal tři body pro Věchnov


Branky


9. O. Ostrýž , 17. J. Vrbka , 32. O. Ostrýž , 66. O. Ostrýž - 75. D. Kučera (p.)
0

Věchnov se poprvé v sezóně představil před vlastními fanoušky a připsal si tři body po výrazném vítězství 4:1 nad Kladiváři z Hamrů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Věchnov si vypracoval třígólové vedení

Domácí hráči začali utkání náporem, z kterého vyplynul rohový kop, ten zahrál Petr Soudek,  hostující brankář míč vyboxoval na Pepu Vrbku, který trefil břevno a odražený míč uklidil do branky domácí sřelec Ostrýž - 1:0. V 16. minutě kopali domácí hráči rohový kop a přesně k tyči zvýšil Pepa Vrbka - 2:0. V 30. minutě dlouhý aut našel Ostrýže, který utekl obráncům, obehrál i brankáře a do prázdné branky zvýšil na - 3:0. V posledních pěti minutách prvního poločasu hosté zatlačili domácí a vytvořili si šance. Zde domácí podržel skvělými zákroky Filip Uhlíř.  

Ondřej Ostrýž dokonal hattrick

Ve druhém poločase začali lépe hosté a několik dalších šancí vychytal skvěle chytající brankář Uhlíř. Poté přebrali iniciativu opět domácí a Ondra Ostrýž po samostatném úniku zkompletoval hattrick a domácí vedli - 4:0. Poté se do hry dostal obvykle chytající brankář David Starý, který promarnil dvě vyložené šance. V 74. minutě pokazil čisté konto domácímu brankáři rozhodčí přísnou penaltou, kterou domácí golman vystihl, ale na míč nedosáhl. David Kučera tak kosmeticky upravil skóre na - 4:1. Poté ještě viděl v 78. minutě hostující Vladimír Kříž za kritiku rozhodčího červenou kartu. Domácí kontrolovali hru a hosty už k ničemu nepustili a připsali si tak v sezóně první domácí vítězství. 



Ohlasy k zápasu


TJ Věchnov
František Smolík, trenér: Konečně jsme se letos představili před domácím publikem a na skvěle připraveném hřišti jsme předvedli asi zatím nejlepší výkon sezony. S výsledkem jsem spokojen, ale pořád si neodpustíme hluché momenty. Zápas vyšel střelecky Ondrovi Ostrýžovi, výborně zachytal Filip Uhlíř a dobrý výkon podal Pepa Vrbka.

FC Hamry nad Sázavou B
Miroslav Vostrejš: Utkání se mi nehodnotí dobře, i přes docela dobrou první desetiminutovku. Poté bohužel následovaly dva nepohlídané rohy plus vhazování a rázem to bylo 3:0....Nechtěli jsme utkání "jen tak dohrát" a podle toho vypadal nástup do druhé půle. Hned z kraje jsme měli pár slušných příležitostí, bohužel jsme je neproměnili. Když pak snajpr Ostrýž završil hattrick, bylo definitivně rozhodnuto. Konečnou podobu výsledku jsme dali suverénně kopnutou penaltou. Nutno podotknout, že nebýt gólmana Bence, nejspíš bychom si odvezli ještě větší výprask.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: TOMÁŠEK Oldřich - BŘEZINA Jaroslav (N), HRSTKA David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.