Béčko Radešínky si odneslo z domácího zápasu kanára


Branky


0

Béčko Radešínky si připsalo třetí prohru v soutěži. Měřín B se třetí podzimní výhrou posunul do neděle do čela tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Béčko Měřína třikrát skórovalo

Do zápasu vstupovali oba celky v rozdílných rolích. Běčko Radešínky čekalo na první body v soutěži, rezerva Měřína byla v soutěži zatím stoprocentní. Pro domácí začalo utkání nešťastně a za hraní rukou v pokutovém území nařídil rozhodčí Oldřich Machát v 9. minutě pokutový kop. Ten bezpečně proměnil Stanislav Bartušek - 0:1. Domácí tato branka zaskočila a hosté je po pěkné akci Tomáše Hrada potrestali v 21. minutě podruhé - 0:2. Přesně po půl hodině hry se podruhé v zápase prosadil měřínský kapitán Stanislav Bartušek a domácí byli zralý na ručník - 0:3. Vzápětí ale dostali možnost kopat pokutový kop také domácí, ale Petr Jozífek polovysokou střelou k tyči dal vyniknout Syslovi v brance Měřína. Domácí ale zápas nezabalili a začali soupeře tlačit a Tomáš Vítek po obrovské šanci z půl metru neuvěřitelně přestřelil Syslovu branku. Poté měli domácí ještě dvě tutové šance, ale Tomáš Kilián, který se řítil sám na branku na Sysla nevyzrál, a proto se šlo do šaten s třígólovým náskokem pro hostující Měřín.

Měřín B přidal další tři branky

Do druhého poločasu chtěli domácí na soupeře vlétnout, ale ten je zmrazil po patnácti vteřinách druhé půle druhou brankou v zápase z kopačky Tomáše Hrada - 0:4. V další šanci se objevil Tomáš Vítek, ale hostující Sysel i nadále držel čisté konto. V 68. minutě tak udeřil opět hostující Luboš Řezníček a již to bylo - 0:5. Debakl domácích nakonec uzavřel Karel Smejkal - 0:6. a domácím zazpíval kanár. Příští týden pojede Radešínka s cílem urvat první body v soutěži na hřiště nováčka soutěže z Bohdalova B. Rezerva Měřína přivíta Věchnov.



Ohlasy k zápasu


FK TJ Radešínská Svratka B
Pavel Sáblík: Jsme prostě tragédi.

TJ Jiskra Měřín B
František Panáček: Na zápas jsme odjížděli s dobrým pocitem a hlavně chutí vyhrát. V kabině jsem ale klukům zdůraznil, že nesmíme soupeře podcenit. Od první minuty jsme měli zápas pod kontrolou a nepouštěli jsme soupeře do vyložených akcí, z kterých by mohli ohrozit naši branku. Naopak jsme to byli my, kdo jsme si vytvářeli gólové šance, které jsme téměř 100% využili. Jsem nadšený z naší hry a takto si představuji přístup všech hráčů.



Počet diváků: 30. Rozhodčí: MACHÁT Oldřich - JUDA Jaroslav, STRACHOŇ Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.