Strážek ve šlágru kola porazil Věchnov a vyhoupl se do čela tabulky


Branky


0

Strážek pokračoval ve střeleckých hodech a po pěti brankách, které vstřelil minulý týden v Pohledci se trefili jeho hráči tentokrát čtyřikrát do sítě Věchnova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Libor Šebek dvakrát skóroval

Šlágr 2.kola III.třídy byl jednoznačně zápas Strážek - Věchnov. Ve Strážku zrovna probíhala pouť, takže o motivaci domácí hráči neměli nouzi, protože jak se říká na pouť by se domácí zápasy neměli prohrávat. Tím pádem i Strážek k zápasu přistoupil s velkým nasazením a hned o začátku se snažil i diktovat tempo hry. Jenže do první velké šance se na začátku zápasu dostali hosté z Věchnova, když Ondra Ostrýž tváři v tvář domácímu brankaři hlavičkoval jen kousek vedle branky. O kousek později i domácí Strážek se dostal do první velké šance a to konkrétně Cimbálník, který si hezky zaběhl za obranu ale ve vyložené šance z hranice pokutového kopu mířil jen mimo branku. První gól tak padl až v 13. minutě, když Šebek ustal souboj se stoperem hostujícího týmu a šel sám na brankáře Starýho a bezpečně zakončil 1:0. Od této chvíle byl Strážek na hřišti jasně lepším týmem, měl více s kombinace ve středu hřiště dá se říct že Věchnov se do konce poločasu do žádné šance už ani nedostal. Naopak v klidu hrající Strážek přidal ještě dvě branky a do kabin se tak šlo za stavu 3:0.

 

    

 

Strážek přidal ještě jednu branku

Ve druhé půli se zápas spíše jen dohrával. Hrálo se ve středu hřiště bez nějaké vyložené šance na obou stranách. Domácím se podařilo ještě v 56.minutě zvýšit skóre na 4:0, když po centru a odraženém míči se ve vápně nejlíp zorientoval Polák a svoji levačkou tak ukončil stav zápasu. Domácí Strážek se tak už mohl naplno radovat a oslavit pouť za krásnou výhru svého týmu.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Strážek
Josef Cimbálník: Povedl se nám znovu velmi dobrý vstup do zápasu . Kluci opět podali dobrý výkon a zaslouženě jsme vyhráli .

TJ Věchnov
František Smolík, trenér: V začátku zápasu jsme nevyužili obrovskou šanci, když Ondra Ostrýž tváří v tvář domácímu brankáři hlavičkoval mimo bránu. Potom převzali iniciativu domácí a po neodpískaném faulu na našeho stopera šel domácí Šebek sám na bránu a nedal našemu gólmanovi šanci. Naši hráči úplně vyklidili střed hřiště a domácí nás jasně přehráli a zaslouženě vyhráli.



Sestavy


TJ Strážek
D. Lukášek [-] - J. Cimbálník [8.0] (76. T. Müller [-] ) , M. Svoboda [-] , T. Polák [-] , M. Svoboda [-] (53. T. Šikula [-] ) , T. Christian [-] , L. Šebek [-] (62. Z. Jaroš [-] ) , S. Lahodný [-] (46. F. Lahodný [-] ) , F. Šmerda [-] , P. Šustal [-] , P. Kupský [-]

TJ Věchnov
D. Starý [-] - J. Pokorný [-] , J. Bílek [-] , J. Jedlička [-] , R. Pivko [-] - P. Soudek [-] , D. Uhlíř [-] (75. T. Bukáček [-] ) - O. Ostrýž [-] - J. Pokorný [-] (69. J. Vrbka [-] ) , V. Kroupa [-] , L. Novák [-] (56. Z. Fryšonc [-] )

ŽK: 13. L. Šebek , 68. P. Šustal , 76. T. Šikula , 85. F. Lahodný - 23. J. Pokorný .
Hráči zápasu: D. Lukášek , L. Šebek .
Počet diváků: 111. Rozhodčí: MACHÁT Oldřich - NEVÍDAL Miloš, KŘÍŽ Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.