Béčko Křižanova bylo zralé na ručník, nakonec však Rožínka urvala tři body


Branky


0

V 19. minutě vedla domácí Dolní Rožínka o čtyři branky, ale nakonec byla ráda, že uhájila jednobrankové vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólové hody v prvním poločase

Dnes přivítala Dolní Rožínka rezervu Křižanova. Domácí zápas začali velmi dobře. Už ve 4. minutě se k náhodně odraženému míči dostal Čermák a z malého vápna se nemýlil - 1:0. Tlak Rožínky pokračoval a v 10. minutě prošel Čermák z pravé strany přes bránící hráče a nesobecky předal míč Bartoňkovi, který zavěsil - 2:0. Další gól z 16.minuty přidal opět Čermák - 3:0. Ten v 19. minutě dovršil svůj hattrick, když prošel opět z pravé strany obranu Křižanova a střílel na přední tyč - 4:0. V této chvíli to vypadalo na debakl Křižanova. Opak byl pravdou domácí polevili a tak přišel trest. V 26. minutě prošel středem hřiště Martin Burian a tvrdou ranou která zaplavala před Horákem snížil - 4:1. Před poločasem se skóre měnilo ještě jednou, když v 39. minutě domácí faulovali ve vápně. Na penaltu šel Leoš Burian a bezpečně proměnil - 4:2.

Drama ve druhé půli nakonec skončilo lépe pro Rožínku

Druhý poločas už nebyl tak bohatý na góly, nikoliv však na šance. Padl jediný gól a to hned v 55. minutě, kdy střídající Aleš Burian naskočil na centr a hlavou snížil - 4:3. Od této chvíle se střídali šance na obě brány, domácí se snažili dát uklidňující gól, naopak hosté zde nechtěli prohrát a trefili dokonce brankovou konstrukci. Na druhé straně byla asi největší šance neproměněná penalta. Domácí tak nakonec uhájili těsné vítězství a po sestupu z Okresního přeboru začali soutěž výhrou za tři body.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Dolní Rožínka
Jiří Jokl: Po dvaceti minutách jsme vedli 4:0 avšak do poločasu soupeř snížil. Ve druhém poločase jsme zahodili penaltu a soupeř naopak trefil dvakrát břevno a z jasného zápasu bylo drama až do konce.

SK FC Křižanov B
Petr Hladík: Náš vstup do zápasu (zároveň i celé sezóny) byl ostudný. Chyběla chuť do hry, nasazení i týmovost. Odměnou nám byly čtyři góly v naší síti. Dění na hřišti změnil až gól M.Buriana, který své sólo zakončil zpoza vápna gólovou střelou. Domácím tato akce vzala vítr z plachet a od druhého gólu až do konce se báli o výsledek. Podle mého názoru jsme po zbytek zápasu byli nebezpečnějším týmem a měli jsme šance (minimálně) na vyrovnání. Ve druhé půli jsme dvakrát po pěkných kombinacích nedokázali dotlačit míč z malého vápna do odkryté brány, jednu střelu z hranice vápna velkého zastavilo břevno. Celkově by asi byla spravedlivější remíza. Bod ale nemáme žádný. Snad nám bude toto utkání alespoň poučením do dalších zápasů.



Sestavy


TJ Baník Dolní Rožínka
Z. Horák [-] - J. Čermák [-] , M. Lukš [-] , V. Kopecký [-] , P. Vondruška [-] (46. J. Večeřa [-] ) , T. Kliment [-] (70. M. Mazač [-] ) , O. Chocholáč [-] , P. Bartoněk [-] , J. Vařejka [-] , M. Fendrych [-] , Z. Konček [-]

SK FC Křižanov B
M. Homola [-] - J. Stupka [-] , J. Uhlíř [-] , T. Horníček [-] , L. Burian [-] (78. J. Uhlíř [-] ) - P. Štěpánek [-] , M. Láznička [-] , M. Burian [-] , D. Fendrych [-] (81. M. Sklenář [-] ) - L. Šibor [-] (46. A. Burian [-] ) , M. Vítek [-] -

ŽK: 52. J. Vařejka , 66. Z. Konček - 30. T. Horníček , 43. J. Uhlíř , 51. M. Burian , 58. A. Burian , 66. M. Vítek , 68. J. Stupka .
Hráči zápasu: J. Čermák .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: HOŘÍNEK Tomáš - LUKŠ Jaroslav (N), NAVRÁTIL Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.