2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2016 16:30

1.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jimramov začal sezónu vítězstvím


Branky


0

Jimramov začal novou sezónu výhrou, když si dokázal poradit s rezervou Radostína 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nykodym vstřelil branku po krásné akci

Ve slušně hraném a vyrovnaném utkání dobré úrovně zaslouženě zvítězili domácí, kteří dokázali dvě příležitosti využít. V úvodu utkání byla hra vyrovnaná, domácí měli územní převahu, hosté hrozili hlavně po standartních situacích. U domácích měl dvě dobré příležitosti Štěrba, poprvé přestřelil a podruhé jej vychytal dobře chytající Poul. Domácí šli do vedení ve 23.minutě, kdy míč po levé straně zatáhl do šestnáctky Buchta, poslal nádhernou přihrávku před branku a nabíhající Nykodym ve skluzu doklepl míč do branky. Zbytek 1.poločasu se hrálo převážně mezi šestnáctkami. 

Jimramov ve druhé půli potvrdil tři body

Ve 2.poločase hosté ovládli střed hřiště a měli značnou územní převahu, ale domácí hráli v obraně s přehledem a do šancí je prakticky nepouštěli. Jasnou příležitost měl v 58.minutě hostující Císař, ale branku přestřelil. Domácí z dobré obrany vyráželi do rychlých brejků, ale chyběla lepší finální přihrávka. V 72.minutě našel Buchta kolmou přihrávkou Černého, který postupoval sám na brankáře a trefil přesně k pravé tyči 2: 0. Ve zbytku utkání domácí hru rozdrobili častým střídáním a připsali si první tři body v novém ročníku soutěže.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: Myslím, že na úvod soutěže se hrál slušný fotbal, který nenudil. Hosté byly v poli velmi dobří, ale naše spolehlivá obrana je pustila pouze do dvou vyložených šancí, které zůstali nevyužity. Nám se naopak z několika šancí podařilo dvě využít a bereme tři body. Příští týden nás čeká těžké utkání v Pohledci, který naopak začal špatně u bude chtít odčinit úvodní porážku.

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
Jiří Pešek: První podzimní utkání se hrálo v průměrném tempu,ve kterém ale nebyla nouze o brankové příležitosti na obou stranách. S tím rozdílem,že domácí dokázali některé proměnit.



Sestavy


TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - P. Borovský [-] (89. J. Prüger [-] ) , M. Dvořák [-] , Z. Novotný [-] (60. J. Prüger [-] ) , J. Holeš [-] (70. R. Šimon [-] ) - J. Buchta [-] , P. Nykodým [-] (74. P. Krejčí [-] ) , L. Bednář [-] , J. Štěrba [-] - O. Černý [-] , P. Sedlák [-] (85. P. Sedlák [-] )

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
J. Poul [-] - A. Kališ [-] , J. Inwald [-] (46. M. Šimek [-] ) , P. Inwald [-] , T. Litochleb [-] - M. Gregar [-] (72. J. Koudela [-] ) , P. Kozel [-] (23. D. Večeřa [-] ) , J. Novotný [-] , L. Dvořák [-] - M. Láznička [-] - P. Císař [-]

ŽK: 37. Z. Novotný .
Hráči zápasu: A. Hlaváč , M. Dvořák , J. Štěrba - P. Inwald .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: ŽILKA Jan - PAJKR Jaroslav (N), PAVELKA Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.