Šťastná volba trenéra


Branky


0

V bitvě se utkaly velmi vyrovnané týmy, které bojují o nejlepší umístění, tedy 13. místo. V zápase padl na obou stranách stejný počet gólů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pouze jeden gól

Na perninský trávník naběhly Abertamy aktivněji a celý poločas si mírnou převahu udržely. Hosté si vytvořili dostatečně velké šance. Z jedné takové šance se těžilo ve 21. minutě. Centrovaný míč do vápna prodloužil šikovně nohou kapitán hostů Roman Antal. Po první brance byli hosté ještě několikrát vyzváni ke skórování, ale bohužel ani po třech únicích na branku gól nepadl a hosté se museli spokoji pouze s jednou brankou.

Dobrá volba

Domácí celek po poločase posílil Martin Zahrádka, který pomohl k zvýšení tempa svého týmu. Již čtyři minuty od začátku druhého poločasu se Martin Zahrádka zasloužil o vyrovnávací branku, kdy utekl po křídle a nahrál Martinu Barkóci do prázdné branky. Výkony týmů se vyrovnali a do konce poločasu se na hřišti odehrávala dramatická bitva. Deset minut před koncem zápasu domácí využili centrovaný balón skoro z půlky hřiště. Onen centrovaný míč prodloužil do branky Dvořák Štěpán. To ale ještě nebyl konec. V průbehu celého druhého poločasu docházelo na straně hostům ke střídání. Avšak ke klíčovému střídaní došlo v 86. minutě, kdy byl na hřiště s jasnými instukcemi vyslán Daniel Ilušák. Právě Daniel Ilušák vstřelil v 90. minutě vyrovnávací branku a nedovolil soupeři vyhrát. Po špatné domluvě brankáře s obráncem se míč odrazil k Danielovi, který s přehledem zakončil a ukončil zápas.



Ohlasy k zápasu



TJ RZ Abertamy
Viliam Hanšut: Kdyby jsme proměnili nabízené šance v prvním poločase, nemuseli jsme se trápit do 90. minuty. Naštěstí zápas pro nás neskončil nejhůř.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kozák Rudolf - ZAHRÁDKA Martin (N), BERAN Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku