Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

4.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | III. třída sk. E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jedenáct lidí je málo


Branky


0

Potůčky do Hroznětína přijely přesně v jedenácti lidech. Ovšem hosté by potřebovali alespoň ještě dva hráče na třídání. První poločas v podání hostů nebyl špatný, ale v druhém poločase chybělo spoustu sil. Tudíž domácí svého soupeře lehce přejeli 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Divoká začátek

Proti početnému hroznětínskému kádru nastoupilo přesně jedenáct hráčů z Potůček.  Záčátek zápasu byl dost divoký. Hned v prvních deseti minutách padly tři góly. První gól padl ve třetí minutě do sítě hostů. Martin Kakeš si chytře naběhl do volného prostoru, kde dostal nahrávka, se kterou už věděl co dělat. Náskok domácích zvýšil v deváté minutě Jan Michlík, který se neobtěžoval ani do vápna a střelu vypustil už před vápnem. Jeho pokus lehce zaplul k tyčce. S příchodem desáté minuty přišlo snížení, o které se postaral Štefan Pješčák. Z chumlu v domácím vápně se míč odrazil právě k Štefanu Pješčákovi, který nezaváhal. Kontaktní stav zápasu si dlouho hosté neužily. Ve 27. Minutě opět Martin Kakeš unikl potůčským obráncům a zavěsil.

Nepředstavitelný luxus

Do druhého poločasu šli domácí naprosto v klidu. Všech pět jejich náhradníků se dostalo do hry. To byl pro Potůčky nepředstavitelný luxus, který nemohli ustát. Hosté postrádali síly a není divu, že se zdržovali pouze na svojí polovině. Domácí se nikam nehnali a náhradníci si užívali zápas.  Na konci poločasu v 81. Minutě domácí završili svůj výkon a zápas ukončili s výsledkem 4:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Olympie Hroznětín B
Petr Zahrádka: V prvním poločase jsme předvedli výborný výkon, který nám ušetřil spoustu sil a nervů v poločase druhém. Zahráli si od nás všechny, což je podstatné.

TJ Potůčky
Ladislav Mrázek: Nehráli jsme dobře. Soupeře jsme často až moc lehce pouštěli do šancí. Málo jsme atakovali a neproměnili to malé množství šancí, co jsme si vytvořily. Výhru jsme nemohli chtít.



Sestavy


TJ Olympie Hroznětín B
J. Rams [-] - L. Pěkný [-] , M. Kakeš [-] (61. P. Paluska [-] ) , M. Mičkanin [-] , T. Koch [-] , M. Kubík [-] , V. Šubík [-] (46. P. Šebesta [-] ) , J. Michlík [-] , J. Šuba [-] (58. R. Kroupa [-] ) , P. Zahrádka [-] (56. R. Barth [-] ) , J. Stütz [-] (52. F. Paluska [-] )

TJ Potůčky
M. Křivan [-] - P. Kraus [-] , Š. Trojek [-] , R. Trojek [-] , D. Nádler [-] - M. Otradovec [-] , J. Poliščuk [-] , S. Zeman [-] , Š. Pješčák [-] - P. Malý [-] , P. Chvapil [-]

ŽK: 55. S. Zeman .
Počet diváků: 32. Rozhodčí: Polívka Miloslav - ZBURNÍK David (N), KUČERA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku