Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 15:00

6.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | III. třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyšší Brod zvítězil a končí na pátém místě OS


Branky


0

Souboj o první příčku v tabulce o konečné umístění měl rozhodnout střet rezervy Vyššího Brodu a Horního Dvořiště. Utkání se hostujícímu týmu vůbec nepovedlo a odvezl si domů porážku 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tlak hostí končil u špatné koncovky

Do utkání nastoupil hostující tým v hodně slátané sestavě. Od úvodních minut se také na hřišti objevil kanonýr Sokolu František Olah, který vyléčil svá zranění. Lépe se vyvíjela hra pro hostující Horní Dvořiště, kteří měli převahu, ale bez nějakého gólového efektu. Po úvodní tlaku se domácí oklepali a z jejich první šance v utkání padl první gól. Syrovátka zatáhl míč po pravé straně a téměř z brankové čáry vybídl zpětnou přihrávkou na malé vápno Jana Rohlíka, který uklidil míč do prázdné brány, 1-0. Hosty inkasovaná branka nepoložila, ba naopak se ještě více tlačili na Šestákovu bránu, leč bez efektu. Velkou šanci měl Fuka a po něm i navrátilec Olah, který spálil tři stoprocentní šance. Domácí neefektivní zakončení Horního Dvořiště potrestali v osmadvacáté minutě z rohového kopu, na který si nejvýše naskočil Josef Filip a hlavou poslal míč přesně k tyči, 2-0. Tímto výsledkem skončila první půle zápasu.

Druhý poločas v režii domácích

Druhý poločas se odehrál v opačném duchu než ten první. Vyšebrodské už nebavilo bránit, a tak začali ve velkém útočit. Horní Dvořiště se dlouhou dobu bránilo. Hodně byl vidět Vít Syrovátka, který promarnil několik brankových příležitostí, ale jeho chvíle měla ještě přijít. V 76. minutě se Syrovátka konečně dočkal vstřelené branky, když se prosadil po rohovém kopu hlavou z hranice malého vápna a zvýšil tak na 3-0. Nedlouho poté se hostím zranil obránce Lavička a ti museli dohrávat v deseti. O několik chvil později se dostal ke slovu F. Olah, ale stejně jako v prvním poločase, své šance doslova zazdil. Skvělými zákroky se zaskvěl brankář Šesták. Gólový účet zápasu uzavřel výborně hrající Vít Syrovátka, který si všiml vybíhajícího brankáře Kemeného a ukázkovým lobem poslal míč do sítě, 4-0. To se stalo v 90. minutě a poté se pískal konec zápasu, ve kterém si domácí připsali tři body, a skončili tak na konečném pátém místě OS.



Ohlasy k zápasu


FK Dynamo Vyšší Brod B
Vít Syrovátka, hrající trenér: V tomto utkání prakticky o nic nešlo, a proto se hrál bezstarostný fotbal se spoustou šancí na obou stranách. Šance ale útočníci lehkovážně zahazovali. Proměněním alespoň několika tutovek jsme nakonec zaslouženě vyhráli. Hráči utkání oba brankáři: Šesták, Kemény

TJ Sokol Horní Dvořiště
Zdeněk Kemény, hrající trenér: Výsledek pro nás nevypadá moc vábně, ale neodpovídá průběhu hry. Myslím si, že to byl spíše remízový zápas. Musel se hlavně líbit divákům, poněvadž šancí bylo k vidění na obou dvou stranách víc než dost. Kdyby jen polovinu šancí proměnil Olah F., tak by se možná opakoval výsledek z prvního měření sil na Vyšebrodském trávníku 6:6. Jak říkám, my byli lepším týmem v první půli domácí zase v té druhé.



Sestavy


FK Dynamo Vyšší Brod B
J. Šesták [-] - R. Bartoň ml. [-] , V. Syrovátka [-] , R. Bäuml [-] , J. Filip [-] , F. Filip [-] , J. Rohlík [-] , K. Šerhakl [-] , D. Velfl [-] , P. Poštulka [-] , D. Poláček [-]

TJ Sokol Horní Dvořiště
Z. Kemény [-] - M. Huřťák [-] , R. Lavička [-] , V. Pecha [-] , V. Pecha [-] - V. Měchura [-] , L. Plosz [-] , M. Koller [-] , R. Olah [-] - R. Fuka [-] (71. P. Karala [-] ) , F. Olah [-]

ŽK: 45. V. Pecha .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Adamovič Jiří - PROCHASKA Petr (N), GONDEK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku