2:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 14:00

16.kolo, Středočeský | Beroun | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tetín B remizoval v Osově.


Branky


0

Čarodějnický zápas OSOV - TETÍN B se odehrál od 14:00 hod na hřišti Osova. Tetín B potřeboval tři body aby se v tabulce přiblížil týmu z Chrustenic. Osov je ale poslední dobou silný a v zápasech se jim daří. Utkání nakonec skončilo jak po prvním poločase, tak na konci zápasu remízou a oba týmy tak po zápase braly bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remíza v poločase.

Utkání vedl pan rozhodčí Zdeněk Mezek, ten svým úvodním hvizdem celý zápas zahájil. Osm minut po rozehrání hry se k balonu dostal Jakub Bábíček z domácího týmu SK Osov a přesnou střelou po zemi poslal balon za záada brankáře Lukáše Holečka z Tetína. Celý poločas byl velmi vyrovnaný, první branku hostů a druhou branku zápasu vstřelil tetínský Martin Krtek ve třicáté minutě a upravil tak skóre na 1:1 . Do šaten se v poločase odcházelo za remízového stavu 1:1 .

Remíza i po konci hrací doby.

Druhý poločas začal lépe pro hosty z Tetína. Hra byla spíše v jejich režii ale ani přes tlak který vyvinuli se jim zprvu nedařilo dostal balon až do sítě. To se změnilo v padesátépáté minutě, když se do branky trefil opět Martin Krtek z Tetína a zvýšil vedení hostů na 1:2 . Po brance přišlo první a zároveň poslední střídání v zápase. V 55. minutě hřiště opustil Jan Ungr a nahradil ho Karel Seidl, toto střídání se domácím povedlo. Pět minut stačilo Seidlovi na to, aby vstřelil vyrovnávací branku a zápas tak skončil remízou 2:2 . Rozhodčí Mezek v 90. minutě odpískal konec zápasu a oba týmy si tak do tabulky připsaly bod.



Ohlasy k zápasu


SK Osov
Jb: Jsme rádi že to týmu zase začalo kopat a zápasy jim vychází.

TJ a SK Tetín B
Hráč Ho.: Byl to překvapivě těžký a vyrovnaný zápas, jsme rádi že jsme si odvezli aspoň jeden bod.



Sestavy


SK Osov
Z. Jaroš [-] - J. Kubrycht [-] , P. Procházka [-] , M. Valkoun [-] - J. Hošťálek [-] , M. Routa [-] , R. Plicka [-] , J. Šmejkal [-] - J. Bábíček [-] , J. Ungr [-] (55. K. Seidl [-] ) - J. Chvojka [-]

TJ a SK Tetín B
L. Holeček [-] - R. Pacák [-] , L. Vlasák [-] , T. Choc [-] , L. Balada [-] - V. Červený [-] , K. Martin [-] , O. Hrdlička [-] , D. Daniel [-] - R. Konopáč [-] , J. Čmelík [-]

Počet diváků: 30. Rozhodčí: Mezek Zdeněk - RAJSKÝ Jan (N), HOSKOVSKÝ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.