Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 17:00

15.kolo, Středočeský | Beroun | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO Tetín B doma vyhrál nad Vižinou.


Branky


0

Na hřišti Tetína se odehrálo utkání Tetín B - Vižina. Počasí divákům moc nepřálo a tak účast na lavičkách nebyla nijak velká. V prvním poločase se kopala penalta za faul ve vápně na hráče z Vižiny. Utkání nakonec skončilo 5:0 a z výhry se tak radoval domácí Tetín B.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněná penalta hostů z Vižiny.

Utkání zahájil a vedl pan rozhodčí Alois Koza. Na úvodní gól se nemuselo čekat dlouho, domácí se poprvé trefili v šesté minutě prvního poločasu, kdy se trefil Ondřej Hrdlička. Tetín ve čtrnácté minutě střídal, zraněného hráče Martina Pagače vystřídal Miroslav Gaži. Hosté se ke své první větší šanci dostali v devatenácté minutě, hráč David Cvoreň nahrál před vápnem kolegovi z týmu, K. Bělohlávkovi, ten běžel sám na branku, ale zakončit nestihl, jelikož domácí brankář Lukáš Holeček si počínal nedovoleně a tak za tento faul odpískal rozhodčí Koza penaltu. Ke kopnutí pokutového kopu se postavil zkušený hráč z Vižiny Karel Bouček, ten ale nakonec pouze orazítkoval tyč branky. Stav tedy zůstal 1:0 . Ve dvacátéčtvrté minutě opět střídali domácí, toto střídání bylo pro diváky úsměvné, z hřiště totiž po deseti minutách hry odešel Miroslav Gaži, který se zranil a na jeho místo nastoupil Radek Konopáč. Na obou stranách se hrál vyrovnaný zápas. Oba týmy se dostali do několika šancí ale většina střel šla zcela mimo branku. Do kabin se o poločase odcházelo za stavu 1:0 .

Převaha Tetína B.

Do druhého poločasu nastupovali jak domácí tak hosté s chutí vstřelit branky a vyhrát. Na první branku se ale čekalo poměrně dlouho dobu, úvod poločasu byl ve znamení deště a hra tak byla rychlejší. Oba týmy velmi dobře bránily a tak nebylo k vidění ani moc šancí. V šedesátéčtvrté minutě hosté střídali za hráče, kapitána Pavla Černého nastoupil Pavel Fiala . Další branka padla až v padesátédeváté minutě. Trefil se Radek Konopáč z Tetína. Hráči hostů sice tlačili ale branku se jim dát nepodařilo. V šedesátédruhé minutě skórovali opět domácí, trefil se Jakub Čmelík.  V osmdesátéminutě se trefil Erik Mikó a poslední branku v zápase vstřelil Ondřej Hrdlička v osmdesátépáté minutě, Hrdlička tedy vstřelil první a poslední branku tohoto utkání. Zápas tedy skončil za stavu 5:0 .



Ohlasy k zápasu


TJ a SK Tetín B
JH: Dnešní zápas jsme vyhráli, pro nás je to velmi důležité vítězství a jsme za něj rádi.

TJ Vižina
KB: Teto zápas se nám movc nevydařil, hráli jsme dobře ale nestačilo to... A neproměněná penalta? Stane se, ale mrzí nás to, zápas mohl třeba dopadnpit jinak, kdyby jsme po pokutovém kopu vyrovnali. Teď se musíme soustředit na další zápas.



Sestavy


TJ a SK Tetín B
L. Holeček [-] - V. Červený [-] , O. Hrdlička [-] , M. Burian [-] , L. Balada [-] , M. Pagač [-] (14. M. Gaži [-] ) , M. Erik [-] , T. Choc [-] , J. Čmelík [-] , R. Pacák [-] , R. Onderka [-]

TJ Vižina
J. Ilko [-] - J. Šindler [-] , D. Cvoreň [-] , K. Bělohlávek [-] , M. Blovský [-] , K. Bouček [-] , P. Pekárek [-] , J. Škarda [-] , J. Krbec [-] , P. Černý [-] (64. P. Fiala [-] ) , M. Bučko [-]

ŽK: 19. L. Holeček , 82. J. Čmelík .
Místo: Tetín. Počet diváků: 20. Rozhodčí: KOZA Alois - HOSKOVSKÝ Jan (N), KRBEC Filip (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.