Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 14:00

9.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svatava v posledním kole neinkasovala a vyhrála skupinu


Branky


0

Dva týmy už mají poslední zápas za sebou a o jejich příčce v tabucle je definitivně rozhodnuto. Na svatavském hřišti se střetli první s posledním a podle toho také vypadá celkový výsledek zápasu. Stavata jedinkrát neinkasovala a Jindřichovice porazila 5:0, čímž rozhodla o tom, že bez jakýchkoliv spekulací skoční na prvním místě celé skupiny s náskokem tří bodů na Nové Sedlo, a zároveň o tom, že Jindřichovice skončí na sto procent poslední. Pro Jindřichovice tak velmi neúspěšný ročník končí další porážkou a hráčům tohoto celku nezbývá nic, než na sezónu rychle zapomenout a v příštím roce přjít s lepší formou. V soutěži už zbývá odehrát jen jediné utkání, v souboji o třetí místo si to již rozdávají Oloví s Rychnovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na první zásah se čekalo až do nastavení

V první půli sledovali diváci opatrné a nepříliš záživné utkání, v němž toho k vidění moc nebylo, a proto nepadaly také žádné branky. Oba týmy byly silné ve středu hřiště a v obranách a oba neměly příliš průbojnou ofenzivu na to, aby se dočkaly vedoucího gólu. Proto diváci museli na zásah čekat opravdu dlouho, a to až do úplného závěru celé půle, který až v nastavení po pětačtyřiceti minutách uzavřel svou trefou Petr Thiele. Po první části tak Svatava nakoenc vedla 1:0.

Svatava rozhodla a Jindřichovcie odpadly

Ve druhé půli už ale nehodlala Svatava na nic čekat a JIndřichovice musely sledovat, jak se jim celkem dlouho se nadějně vyvýjející zápas vytrácí před očima. Behem deseti minut totiž na začátku druhé půle zasáhl Robert Holub a tentýž hráč, Robert Holub, asi o tři minuty déle také definitivně rozhodl. A od té doby se pro Jindřichovice smutný poslední zápas sezóny už jen dohrával. Přesto branky padat nepřestaly. Odpadnutí Jindřichovic totiž Baníku nabídlo více prostru, a tak se dočkali diváci ještě dvou branek. Tu první zaznamenal patnáct minut před koncem Tomáš Pippenbacher a deset minut před kocnem uzavřel gólové hody ještě Petr Harvalík. Svatava tak nakonec zvítězila 5:0 a sezóna pro ní tak po nepovedeném základní části velmi šťastně končí. 



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Svatava
Baník Svatava: Svatava se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.

FK Jindřichovice
FK Jindřichovice: Jindřichovice se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.



Sestavy


TJ Baník Svatava
J. Reissmüller [-] - P. Thiele [-] (68. P. Harvalík [-] ) , M. Šváb [-] , V. Jílek [-] , P. Popovič [-] (74. T. Pippenbacher [-] ) , R. Holub [-] , L. Pech [-] , Z. Repík [-] , D. Juhár [-] , R. Reismüller [-] , B. Vágner [-]

FK Jindřichovice
L. Kasl [-] - E. Fojtík [-] , K. Surový [-] , J. Lavrenčík [-] , T. Havlík [-] , P. Fojtík [-] , J. Račák [-] , M. Truhlář [-] , J. Lavrenčík [-] , M. Voves [-] , P. Rau [-]

Počet diváků: 68.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku