R. Holub 17.
R. Holub 43. (p.)
V. Jílek 81.
P. Thiele 89.
4:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

7.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svatava zvládla zápas Rychnovem a jde do čela


Branky


17. R. Holub , 43. R. Holub (p.) , 81. V. Jílek , 89. P. Thiele - 48. K. Kreysa
0

Týmy Svatavy a Rychnova se o víkendu v podstatě utkaly o pozici lídra, kterou by v případě klasické výhry za tři body jeden z týmů stoprocentně zaujmul. A to se povedlo. Svatava prakticky nedala Rychnovu šanci a na svém hřišti ho zneškodnila hned čtyřimi zásahy. Rychno dokázal odpovědět jen jedinkrát, a tak bude Baník minimálně čtyřiadvacet hodin novým lídrem tabulky. Pokud však Nové Sedlo v něděli zvítězí, vrátí se na pozici lídra Union. Jedno je ale jisté, tahle soutěž je nesmírně vyrovnaná a ani dvě kola před koncem není stále o ničem rozhodnuto.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Holub Svatavě zařídil těsné vedení

Zpočátku to byla spíše taková mírná přetahovaná, v níž však více vynikali domácí hráči, kteří měli mírně navrch a vytvářeli si také více šancí. To Baník nabuzovalo stále více, a tak pomalu přebíral téměř všechnu iniciativu. Trochu se však nechal ukojit vedením 2:0 po brance Roberta Holuba v sedmnácté minutě a druhé brance téhož hráče, Roberta Holuba, z pokutového kopu v minutě třiačtyřicáté. A to mohlo mít pro Svatavu fatální následky, jelikož přišla a velmi slibný náskok, o který jí gólem v posledení minutě připravil Karel Kreysa. Před druhou půlí tak byl Rychnov celkem slušně zpět ve hře a karty ještě nebyly zdaleka rozdány.

Rozhodl až závěr

Rychnov ve druhé půli překypoval sympatickou bojovností a snahou, avšak o něco kvalitnější Svatava zápas dokázala kontrolovat a držet soupeře za nebezpečného jednobrankového vedení na uzdě. Přesto však Rychnov, který se občas i do nějaké té šance dostal o naději dlouho nepřicházel. Hrálo se v podstatě až do úplného konce, ale v něm pak vrazil hostům krutým způsobem kudlu do zad Václav Jílek, který v jedenaosmdesáté minutě rozhodl střelou, která se nakoen zatřepotala v síti. Bylo rozhodnuto a zápas se už vlastně jen dohrával. Závěr Rychnov úplně vypustil, a tak se nakonec dočkala Svatave jetě jedné trefy, tentokrát z kopačky Petra Thiele. A tak nakonec domácí tým zdánlivě hladce zvítězil, ale přiznejme si, že tak snadné to tentokrát rozhodně neměl.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Svatava
Václav Zetek: První půle byla zcela v naší režii. Pak se ale hra vyrovnala a hosté snížili, jenomže naši kluci přidali v závěru ještě dvě branky a bylo rozhodnuto. Vítězství bylo zasloužené, podali jsme slušný kvalitní výkon.

SK Dolní Rychnov B
Jan Kříž: Utkání jsme nezačali nejlépe a hráli jsme hůře. Soupeř se po zásluze dostal do vedení. Pak jsme ale provedli pár změn, přišlo snížení a další šance, ale bohužel tam už žádná nepadla a soupeř dvěma dalšími zásahy rozhodl. Škoda.



Sestavy


TJ Baník Svatava
J. Reissmüller [-] - - R. Reismüller [-] (54. L. Pech [-] ) , P. Thiele [-] , M. Šváb [-] , M. Kasl [-] , B. Vágner [-] (50. V. Jílek [-] ) , R. Holub [-] , A. Lídl [-] , Z. Repík [-] , D. Juhár [-] , P. Popovič [-]

SK Dolní Rychnov B
T. Zelenka [-] - E. Klemm [-] , M. Peterka [-] (46. Z. Liebl [-] ) , A. Tirinda [-] , D. Body [-] , V. Šantora [-] , J. Veršecký [-] , P. Čučman [-] (83. J. Kříž [-] ) , Š. Diosegi [-] (46. K. Kreysa [-] ) , S. Miler [-] , K. Hylský [-]

ŽK: 84. A. Tirinda .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Cvrk Miroslav - ZETKOVÁ Renata (N), SEDLÁČEK Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku