Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.06.2016 17:00

8.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mistři, Mistři! Chodov ve středu rozhodl o postupu, ovládl přestřelku s Krásnem


Branky


0

A je to tu, o tom nejpodstatnějším je rozhodnuto. Šlágr kola a klíčový zápas, který měl potenciál rozhodnout o všem byl přesunut na středeční podvečer. Nejdůležitější zápas roku smezi nejlepšími dvěma celky si nenechalo ujít hned šedesát diváků, a ti rozhodně nelitovali. Utkání bylo fantastické a nabídlo pozorovatelům hned deset branek, i když je ale pravdou, že rozhodnuto bylo už po půlhodině hry. Spartak nenechal nic náhodě, posílil o pár hráčů A-mužstva a bez váhání unesl veškerou tíhu a udělal onen nejdůležitější letošní krok. Přitom si připoměňme, jak špatně sezónu začal a jak se zpočátku trápil. Musíme přiznat, že změna systému soutěže mu velmi nahrála do karet, ale to vše už hoďme za hlavu. Chodovu přjeme vše nejlepší ve vyšší soutěži, pokud tedy bude postup brát, a Baník si bude muset nejspíš počkat na svou šanci do příští sezóny. Závěrečné kolo sezóny už bude jen pouhou formalitou, jestliže tedy budeme kalkulovat s postupem Spartaku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chodov rozhodl o všem už ve třiceti minutách

Spartak nehodlal nechat v tomto utkání nic náhodě, do zápasu vlétl, jak se od nového mistra patří a Baník okamžitě zatlačil a nedal mu vůbec přičichnout. O velmi důležitý krok se v patnácté minutě postarala posila z A-týmu Filip Vilinger a od té doby už hrál Chodov v naprosté pohodě, vše měl ve svých rukách. Ve třetí desetiminutovce doslova zdemoloval obranu souepře a definitivně si přivlastnil právo postupu. Od dvacáté do třicáté minuty se postupně trefili Josef Kopecký, Martin Hopf a ještě jednou Filip Vilinger, zvýšili tak na 4:0 a nebylo, oč hrát. Pak si Spartak dovolil polevit a po zbytek půle jen kontroloval hru, ale v závěru si nedal pozor na jeden soupeřův útok a brankáře Kovaříka dokázal prostřelit v poslední mintuě Petr Michalec, ale to už nemělo na zápas žádný vliv.

Ve druhé půli Chodov už výrazně polevil a vypustil a hrálo se hodně otevřené utkání, přesto však ještě v rychlosti zvýšili na 6:1 Michal Kopecký a Lukáš Kočí a pak už se neměli vůbec čeho bát. V této fázi utkání se tak poštěstilo vsítění také Krásnu, když přesně zamířil Lukáš Šereda, ale i na tento zásah dokázal domácí tým odpovědět a Michal Kopecký zvýšil svou druhou brankou na 7:2. Na Chodovské euforii a obrovské radosti už pak nezměnila nic ani poslední trefa utkání z kopačky Lukáše Šeredy, která už znamenala pouze efektní úpravu skóre. Ve zbylých patnácti minutách se zápas pouze dohrával a pak už násedovaly pouze divoké oslavy. Ještě jednou gratulujeme.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Chodov B
Jiří Andrš: No, zápas jsme zvládli dobře, ohlídali jsme si i Šeredu, který dostal více prostoru až ve druhé půli, pozičně jsme byli lepší a dařilo se nám i střelecky. Posílili jsem o dva hráče A-týmu a vše probíhalo tak, jak jsme si představovali. Nicméně, euforie z titulu je sice hezká, ale už teď mohu říci, že se postupu nejspíše zřekneme ve prospěch druhého, nejspíše tedy Krásna, kterému jsme k tomu po utkání rovnou pogratulovali. Na devětadevadesát procent mohu říci, že v okrese totiž hodláme zůstat.

TJ Baník Krásno
Baník Krásno: Krásno se k utkání zatím ještě nestačilo vyjádřit.



Sestavy


TJ Spartak Chodov B
T. Kovařík [-] - B. Benda [-] (53. R. Jesipčuk st. [-] ) , L. Kočí [-] (63. L. Rau [-] ) , F. Vilinger [-] , M. Boči [-] , J. Kopecký [-] (57. R. Jesipčuk ml. [-] ) , J. Pinc [-] , M. Hopf [-] , J. Jiroušek [-] (70. J. Frána [-] ) , R. Fojtík [-] , M. Kopecký [-] (66. L. Janoušek [-] )

TJ Baník Krásno
M. Košťál [-] - J. Husák [-] (57. R. Trnka [-] ) , R. Schlossbauer ml. [-] , L. Šereda [-] , L. Ruppert [-] , K. Václavík [-] (63. T. Pinc [-] ) , M. Kvapil [-] , M. Bari [-] , P. Michalec [-] , J. Masopust ml. [-] , O. Pikal [-]

ŽK: 42. L. Šereda .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Melničuk Vladimír - POJAR Josef (N), ŠEREDA Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.