Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

6.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodov se v Sedle trápil a rozhodl až v závěru, výsledkem se oklamat nenechte


0

Ne, že by snad Chodov nebyl lepší, než Staré Sedlo, ba naopak. Podle očekávání měl navrch a přehrával ho, ale střelecky se mu vůbec nedařilo, dokonce zahodil i penaltu a na svou trefu musel dlouho čekat. Ale dočkal se, v pětašedestáé minutě. To ael nic neměnilo na tom, že Spartak neměl stále nic jistého. Definitivně rozhodl až při druhém skórování v poslední desetiminutovce. Pak Sedlo odpadlo a Chodvo přidal jště dvě branky. Na hřišti v Sedle to měl ale velmi složité a Sedlo nemělo od prvních bodů daleko. Nakonec ale opět padlo.Chodvo tak jde zpět do čela, minimálně do nedělního utkání Krásna v Poříčí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chodov zahodil i penaltu

Staré Sedlo opět od začátku sympaticky bojovalo, ale po všech směrech jednoznačně a výrazně ztrácelo. Chodov byl jasně lepší a vytvářel si jednu šanci za druhou, ale Střelecky se m ani trochu nedařilo a zahodil úplně vše, co si vytvořil. K vsítění mu nepomohla dokonce ani penalta, kterou spálil Michal Bečvář. To Staré Sedlo si za celou půli vytovřilo snad jednu šanci, ale tedy také pořádnou. Nicméně ani na druhé straně se v první půli sítě nevlnily. Staré Sedlo tak mohlo být po poločase velmi spokojené, neboť se po hodně velkém talku soupeře stále drželo ve hře a mělo šanci na první body po rozdělení soutěže.

Až závěr přinesl Spartaku klid

Ve druhé půli už ale Starosedelským definitivně došily síly a Chodvo měl absolutně vše ve svých rukách. Teď už záleželo jen na tom, zda se trefí, či nikoli. Osud Sedla závisla na hostujících střelcích. Ti však v prvních dvaceti minutách spílili snad pět gólových šancí a nevypadalo to pro Chodov zrovna nejlépe. Nakonec se ale Spartak přeci jen dočkal. Po dlouhém čekání se nakonec trefil Radek Jesipčuk st., nic však nebylo rozhodnuto, a tak musel být Chodov stále na pozoru. Sedlo mělo ještě dlouho jistou šanci na vyrovnání, ale nakoenc v poslední desetiminutovce rozhodl střídající Tomáš Kovařík, který vyhrál souboj tělem a křižnou střelou podél brankáře na delší tyč rozhodl. To domácí tým položilo do kolen úplně a Chodov měl dost prostoru na to, aby si s výsledkem ještě trochu pohráli. Vzápětí se tedy prosadil hlavou z malého vápna Jiří Frána, proti němuž nestačil domácí brankář pro unavenost ani vyběhnout a chvíli před koncem pak ještě na konečných 0:4 upravil Michal Kopecký. Nakoenc z toho tedy byla celkem kanonáda, ale jen zdnálivá.



Ohlasy k zápasu


TJ Staré Sedlo
TJ Staré Sedlo: Staré Sedlo se k utkání zatím ještě nestačilo vyjádřit.

TJ Spartak Chodov B
Jiří Andrš: První půle? Jasná celková převaha, ale zahodili jsme osm velkých gólových šancí. Druhá půle byla ještě o něco výraznější v náš prospěch, domácím došli síly, ale přesto jsme se uklidnili až v úplném závěru, když jsme zvýšili na 2:0. Sami jsme si zápas hodně zkomplikovali. Jak říkám, soupeř byl trochu zdatný a bojovný akorát v první půli, pak odpadl a proti nám už jsme hráli jen my sami a špatný terén.



Sestavy


TJ Staré Sedlo
T. Eliáš [-] - J. Makrlík [-] , M. Veits [-] , M. Holý [-] , K. Hladký [-] , R. Zikmund [-] , M. Jirušek [-] , J. Beránek [-] , L. Zikmund [-] , S. Levčenko [-] , P. Feistl [-]

TJ Spartak Chodov B
V. Vodenka [-] - F. Vilinger [-] , B. Benda [-] , J. Kůrka [-] , M. Bečvář [-] , R. Jesipčuk st. [-] (72. J. Frána [-] ) , J. Pinc [-] , J. Jiroušek [-] , J. Rau [-] (46. T. Kovařík [-] ) , R. Fojtík [-] , M. Kopecký [-]

ŽK: 32. K. Hladký , 82. L. Zikmund - 22. R. Fojtík , 29. R. Jesipčuk st. , 71. V. Vodenka .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.