Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 14:00

14.kolo, Karlovarský | Cheb | Okresní přebor sk. H, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dva hráči Lokomotivy nastříleli shodně čtyři branky do sítě Jiskry


Branky


7. M. Fára , 13. P. Ceplecha , 16. P. Šimice , 19. A. Paur , 36. J. Pašek (p.) , 42. P. Šimice , 52. D. Žižka , 57. P. Ceplecha , 62. P. Ceplecha , 70. P. Šimice , 77. P. Šimice , 84. P. Ceplecha - 24. J. Šeffl , 60. M. Bořil
0
     Druhý tým tabulky Lokomotiva M. Lázně rozdrtila zcela jednoznačně hráče Jiskry Aš-Krásná 12 brankami.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Již první poločas pro sebe rozhodla Lokomotiva

     V první půlce byli od začátku lepší domácí hráči, kteří vlétli na svého soupeře a již v 7. min. se uvolnil Marek Fára a otevřel stav utkání na 1:0. Zhruba 60 přihlížejících diváků ještě v tuto dobu nevědělo, že domácí hráči si otevřou střelnici. Ve 13. min. se prosadil domácí sniper Petr Ceplecha a již to bylo 2:0. Netrvalo to dlouho a v 16. min. opět hsotující brankář tahal míč ze své míče. Zdárnou rychlou akci proměnil v branku kapitán Pavel Šimice. Skóre již 3:0. Hostující hráči byli dosti překvapení z průběhu hry Lokotky a další hořkou pilulku museli opět spolknout v 19. min., kdy se prosadil další domácí hráč Tonda Paur. Stav byl již 4:0.  Hosté se po této brance trošku osmělili, založili ve 24. min. útok, kdy na jeho konci byl Josef Šeffl, který svoji střelou snížil na 4:1. Domácí hráči však touto brankou se nenechali ovlivnit a opět se vrhali do protiútoků. Toto se jim vyplatilo ve 36. min. , kdy hlavní rozhodčí utkání Filip Štěřík nařídil pokutový kop. Úspěšným exekutorem za domácí byl Honza Pašek, 5:1. Hosté nevěděli kam dříve skočit a další ránu jim zasadil ve 42. min. svoji trefou kapitán Lokotky Pavel Šimice. Stav utkání hovořil jasně ve prospěch Lokotky  6:1. Do konce prvního poločasu se již na skóre nic nezměnilo a domácí se zatím mohli více radovat než hosté.

Druhý poločas, byl opět hodně nakloněn pro Lokotku

     Obě mužstva neprovedly zatím na začátku žádné změny v sestavách a opět se do sebe pustily. Domácí hráči byli více v pohodě za tohoto stavu, což se také projevilo na jejich parádní hře. Domácí hráči v 52. min. založili ve středu hřiště hezkou akci a tuto korunovali další brankou do sítě Josefa Petráška, 7:1. Střelcem za domácí byl,  David Žižka. Hosté se ještě nestačili z této branky vzpamatovat a další příděl nastal v 57. min. a 62.min, kdy se trefil za Lokotku Petr Ceplecha. Zhruba ve stejné době hosté snížili brankou Martina Bořila. Stav utkání byl,  ale vysokých 9:2 pro Lokotku. To však hostující brankář nevědl, že mu za záda ještě přistane několik branek. Domácí hráči jako kdyby neměli dost a ještě se vrhli do dalších útoků, kdy  v 70. min. a v  77. min. opět řádil kapitán domácích Pavel Šimice a navýšil stav utkání na  11:2. Hosté byli již dávno na ručník, ale toto se ještě nelíbilo domácímu Petru Ceplechovi, který ukončil 12 brankou tuto střelnici. Konečný stav po 90. min., byl jednoznačných 12:2.

Posledně jmenovaní hráči Lokotky shodně v tomto utkání střelili čtyři branky do sítě hostujícího brankáře, který se musel opravdu cítit jak na pouťové střelnici.

60 diváků muselo být s předvedenou hrou Lokotky velmi spokojeno. Hlavní rozhodčí Filip Štěřík neudělil v tomto utkání žádnou kartu a toto utkání zvládnul velmi bravurně. 



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Mariánské Lázně
Marek Fára ( hráč Lokotky): "Asi to byla nejlepší sestava co máme. Na soupeře jsme hned vletěli a hned jsme mohli vést 3, 4:0. Pár šancí jsme zazdili, ale pak jsme se začli trefovat. Hosté sice snížili na 4:1, ale na konci poločasu, kdy začal liják jsme 2 góly přidali. Ve druhém poločasu jsme je už skoro k ničemu nepustili a zaslouženě jsme vyhráli nakonec o 10 branek. Vyzdvihl bych výborný výkon rozhodčiho Štěříka a našich střelců Ceplechy a Šimiceho ."




Sestavy


TJ Lokomotiva Mariánské Lázně
J. Martínek [-] - D. Žižka [-] (59. M. Průcha [-] ) , J. Pašek [-] (69. D. Lorenc [-] ) , A. Paur [-] - P. Šimice [-] , P. Choma [-] (88. S. Martin [-] ) , M. Fára [-] , T. Černík [-] - P. Ceplecha [-] - J. Schwertschal [-] , M. Schwertschal [-]

TJ Jiskra Aš - Krásná
J. Petrášek [-] - D. Mazny [-] (51. J. Bohutínský [-] ) , J. Šeffl [-] , D. Draksl [-] , M. Šulák [-] , M. Bořil [-] , R. Švec [-] , F. Beneš [-] , L. Laudát [-] , M. Strouhal [-] , F. Šulák [-]

Počet diváků: 55. Rozhodčí: Štěřík Filip - COUFAL Jaroslav, TOPINKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.