2:1
(2:1)
13. M. Brzokoupil (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 17:00

13.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. H, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Kostelce zvítězila nad Lípou


Branky


R. Mondík (vl.) , 33. P. Klapal - 13. M. Brzokoupil (p.)
0

Lípa se na půdě Kostelce dostala do vedení zásluhou Brzokoupila, který proměnil pokutový kop. Domácím se však ještě do poločasu podařilo skóre otočit a ve 2. poločase si své těsné vedení již pohlídali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím se podařilo otočit skóre

V posledním domácím utkání této sezóny se představila mladičká rezerva Kostelce nad Orlicí proti celku Lípy. Jelikož A-tým domácích hrál své utkání krajského přeboru již v sobotním čase, mohl kostelecký trenér počítat s posílením kádru. Od úvodního hvizdu drželi míč na kopačkách spíše domácí, kteří se snažili o rychlou kombinační hru, jejich kombinace se však odehrávali převážně ve středu hřiště a nevedly k vážnějšímu ohrožení hostujícího brankáře Janečka. První změna skóre nastala ve 13. minutě. Ve vápně Kostelce se odehrál souboj rameno na rameno, hostující hráč však upadl a s avizováním asistenta na čáře, hlavní rozhodčí Skřivánek ukázal na značku pokutového kopu. Míč si postavil kanonýr hostí Milan Brzokoupil, a i když brankář Junek vystihl stranu, míč vytěsnit mezi tři tyče nedokázal. V první velké šanci domácích se ocitl Petr Klapal, který je stabilním článkem A-mužstva, ale pěkný rohový kop Plocka hlavičkou poslal jen těsně vedle tyče. Pak už se však domácím hráčům podařilo vyrovnat. Kostelci se povedla rychlá křídelní akce, kdy obránce vyvezl míč na útočnou polovinu, kde posunul na svého poluhráče, jehož přízemní centr si nešťastně do vlastní sítě srazil Mondík. Domácí tato branka nakopla a byli mnohem nebezpečnějším týmem na hrací ploše. V další brankové příležitosti se octil Rada, který se po samostatné akci octil až zcela osamocen před brankářem Lípy, ale Janečka prostřelit nedokázal. Následovala exekuce rohového kopu, domácím hráčům se podařilo míč prodloužit na přední tyči na střed malého vápna, kde číhal Petr Klapal, který již neměl problém míč uklidit do odkryté svatyně a poslat domácí do vedení 2:1. 100 přítomných fotbalových příznivců již v 1. poločase další branku neviděli, a tak do kabin odcházeli spokojenější domácí hráči Kostelce

Mladíci své vedení uhájili

Do druhého poločasu nastoupil Kostelec s cílem vycházet ze zabezpečené obrany a hrozit z rychlých protiútoků. I díky typologicky brejkovým hráčům tato taktika vycházela, ale domácí žádný ze svých útočných výletů nedotáhli do konce. Hosté vsadili na dlouhé nakopávané míče do vápna Kostelce, kterému se i mnohdy se štěstím dařilo tyto míče odvracet do bezpečné vzdálenosti. V největší šanci na vyrovnání se ocitl hráč Lípy nad Orlicí Mondík, který tak mohl napravit vlastní branku z 1. Poločasu, jeho hlavičku však zastavila branková konstrukce brankáře Junka. Obraz hry se stále neměnil a Lípa bušila do skálopevné obrany kosteleckých mladíků. Domácí mohli o svém vítězství několikrát rozhodnout, jejich rychlé protiútoku však zastavoval praporek pomezního rozhodčího. Bojovnější domácí celek do konce utkání vyrovnání nepřipustil a mohl se sezónou na domácích hřišti rozloučit vítězně.



Ohlasy k zápasu


FK Kostelec nad Orlicí B
Milan Bořek : Vedoucí týmu: V posledním utkání na domácí půdě jsme chtěli divákům dokázat, že fotbal hrát umíme. Všem hráčům chci poděkovat za bojovnost po celé utkání.

TJ Sokol Lípa n. O.
Libor Beran - vedoucí mužstva: Zasloužené vítězství domácích.



Sestavy


FK Kostelec nad Orlicí B
L. Junek [-] - D. Krejčí [-] (78. J. Kozel [-] ) , J. Rada [-] , A. Jošt [-] , M. Plocek [-] (46. V. Rejchrt [-] ) , P. Klapal [-] , R. Svatoš [-] , F. Jireš [-] , M. Kozel [-] , T. Kozel [-] , L. Krupka [-]

TJ Sokol Lípa n. O.
P. Janeček [-] - E. Charvát [-] , T. Sikora [-] , J. Čepelka [-] , T. Doleček [-] (72. M. Horák [-] ) , M. Brzokoupil [-] , M. Grim [-] , M. Škop [-] , J. Palán [-] (75. L. Guldán [-] ) , R. Mondík [-] , D. Mondík [-]

ŽK: 12. M. Kozel , 59. L. Krupka , 63. P. Klapal , 88. L. Junek - 15. R. Mondík , 69. D. Mondík , 70. J. Palán , 81. M. Škop .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Skřivánek Miloš - MARTÍNEK Miroslav, DUŘT Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.