2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 17:00

13.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. H, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Důležitý záchranářský souboj zvládl lépe Hronov


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


AFK Hronov
Zdeněk Samko - trenér: Dnešní utkání jsme zvládli na jedničku, a je velká škoda, že v takovéto sestavě odehrajeme jen tři zápasy v sezóně. To je největší důvod, proč se nejspíš z 1.B třídou nakonec rozloučíme.

FC Zdelov 1963
Petr Komárek - vedoucí mužstva: Tak jsme si ten "kraj" vyzkoušeli. Teď se vracíme do "okresu". Z čistě ekonomického hlediska to není pro klub až tak špatná zpráva. V pokladně nám zůstane několik desítek tisíc korun.V samotném zápase jsme nehráli dobře, ale ani domácí nijak nezářili. O ten jeden až dva góly však byli lepší. Na zápas jsme se opět, především z důvodů absence pěti vážně zraněných,"nesešli".



Sestavy


AFK Hronov
M. Havel [-] - M. Šťavík [-] (85. J. Novák [-] ) , V. Tichý [-] (65. M. Phan [-] ) , M. Marx [-] (75. L. Klabník [-] ) , M. Neuschl [-] (78. R. Kadavý [-] ) , T. Strnad [-] , M. Franců [-] , P. Schreiber [-] , M. Puraš [-] , T. Zíta [-] (60. M. Ansorge [-] ) , T. Werner [-]

FC Zdelov 1963
L. Beránek [-] - D. Ludvík [-] (60. R. Dostálek [-] ) , M. Neubecker [-] , D. Hošek [-] , T. Hurdálek [-] , P. Nedvídek [-] , J. Weisser [-] , J. Novotný [-] , M. Cvejn [-] , M. Zeman [-] , M. Horák [-]

ŽK: 41. V. Tichý - 6. M. Zeman , 42. M. Neubecker , 58. M. Horák , 87. J. Weisser .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Ludvík Jakub - ŠLEZINGR Lukáš, KALAŠ Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.