1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

11.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. H, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr tabulky uspěl ve Zdelově


Branky


0

Divákům ve Zdelově se představil vedoucí celek tabulky a především v prvním poločase prokazoval, že jeho umístění není náhodné. Domácím se podařilo v 62. minutě vstřelit vyrovnávací branku. V závěru utkání se však dopustili hrubé chyby, která zapříčinila, že si Zdelov v tomto utkání nepříše ani bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba celky se snažily o kombinační hru

Na tradičně skvěle připravenou travnatou plochu Zdelova zavítal vedoucí celek soutěže Smiřice. Oba celky preferovaly hru po zemi a snažilY se o kombinační hru. Domácí mužstvo hrozilo převážně, že standardních situací, kdy výšková převaha Zdelova byla znatelná. Ani jedna z těchto slibných příležitostí však výrazně neohrozila Hottmara mezi tyčemi Smiřic. Hosté poprvé zahrozili z přímého kopu, ale domácí brankář Podolský vyrazil pokus Korenčika na rohový kop. Po následné exekuci rohového kopu se míč odrazil ke Kubovi Mochanovi, ale jeho střelu opět kryl domácí strážce svatyně. Hosté byli aktivnější a v koncovce mnohem nebezpečnější. Tento fakt potvrdil další střelou Raška, ale Podolský byl opět na svém místě. Skóre utkání se poprvé měnilo krátce před poločasovou přestávkou, konkrétně ve 42. minutě. Po další pohledné kombinační akci Korenčikovu střelu domácí brankář pouze vyrazil a Šimek z velmi ostrého úhlu poslal Smiřice do vedení. Hosté byli za svoji pohlednou hru odměněni a do kabin odcházeli se zaslouženým vedením 1:0.

Šimek využil hrubé chyby obrany a rozhodl utkání

Jak se již několikrát v jarní části ukázalo, smiřickým se více daří v prvním poločase než v tom druhém. V tomto utkání však mohli tuto nepříznivou bilanci odvrátit, to by však  Duong Minh musel své vyložené brankové příležitosti proměnit. Po těchto neproměněných šancích přišel pro Smiřice trest a z protiútoku se podařilo domácím vyrovnat skóre utkání. Dlouhý centr  do vápna si našel kapitán Weisser, obhodil si pravého záložníka a s přehledem překonal brankáře Hottmara. Zdelov tato branka nakopla a hnal se za vyrovnáním. Zdelov vsadil vše na jednu kartu a stopera vysunul na pozici hrotového hráče. Rozhodnutí měl na kopačkách Čížek, který mohl využít otevřené domácí obrany, ale neproměnil. Rozhodnutí utkání přišlo v 82. minutě. Domácí s cílem vstřelit vítěznou branku utkání se dopustili obrovské chyby v zadních řadách, kde rychlonohý Šimek vystihl zpětnou přihrávku brankáři, s domácím strážcem svatyně si poradil a svoji střelou rozvlnil síť. Tato branka byla kudlou do zad pro domácí tým, a v závěrečných minutách se již  zdelovští nedokázali vzpamatovat a tento důležitý duel prohráli.



Ohlasy k zápasu


FC Zdelov 1963
Petr Komárek - vedoucí mužstva: Touto porážkou jsme "nakročili" zpět do OP. Nervozní z toho však zcela jistě nejsme. Neodehráli jsme ale vůbec špatný zápas. O výhře hostů nakonec rozhodla nepřesná "malá domů" v 82. minutě. Bohužel pro nás, personální krize v týmu pokračuje. Tentokrát nám (nebo spíš opět) chybělo 5 hráčů základní sestavy. Těm co nastoupili, vč. trenéra, však patří dík. Smiřice však mají dobrý tým, asi nejlepší, se kterým jsme na jaře hráli.

SK Smiřice
Václav Tarantík - vedoucí mužstva: Po celé utkání jsme byli aktivnější a vítězství proto bylo zasloužené. Všem hráčům děkuji za záchranu soutěže.



Sestavy


FC Zdelov 1963
T. Podolský [-] - R. Csontos [-] (69. M. Šmída [-] ) , P. Nedvídek [-] , M. Neubecker [-] , D. Komárek [-] (46. D. Hošek [-] ) , P. Mráz [-] , J. Weisser [-] , J. Novotný [-] , R. Dostálek [-] , M. Zeman [-] , M. Horák [-]

SK Smiřice
O. Hottmar [-] - M. Duong [-] (61. M. Čížek [-] ) , P. Šimek [-] , J. Mochan [-] (58. J. Havlíček [-] ) , P. Konrád [-] (76. C. Oláh [-] ) , T. Raszka [-] , F. Korenčík [-] , O. Koza [-] , P. Janko [-] , M. Mochan [-] , K. Zemek [-]

ŽK: 30. R. Csontos - 37. J. Mochan , 40. P. Šimek , 63. K. Zemek , 80. M. Čížek .
Počet diváků: 102. Rozhodčí: Kubálek Lukáš - ŽEROVNICKÝ David, ŠPAČEK Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.