Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 17:00

8.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. H, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Police si vyšlápla na lídra tabulky


0

Domácí celek dokázal rychle odpovědět na vedoucí branku Smiřic a po zbytek utkání byl lepším týmem. Hosté vykřesali jiskřičku naděje v 90. minutě, ale Police si své nejtěsnější vedení do závěrečného hvizdu již pohlídal. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedoucí branka hostům uškodila

Šlágr kola se odehrál v Polici nad Metují, kde domácí klub hostil vedoucí celek tabulky ze Smiřic.Utkání začalo pro hosty skvěle, když Korenčík našel za obranou Bednáře, ten si míč zpracoval a vrátil Korenčikovi, který svedl vítězný souboj s domácím obráncem, míč se s notnou dávkou štěstí odrazil k dorostencovi Konrádovi a ten poslal Smiřice přesnou trefou k levé tyči do vedení.Vstřelená branka hostům naopak uškodila a herní iniciativu na hřišti zcela přebralo domácí mužstvo. Zaslouženého vyrovnání se Police dočkala o dvě minuty později, když se přesně k tyči prosadil Josef Klapkovský.Domácí hráči zvyšovali svůj tlak a ten vyústil v 18. minutě ve vedoucí branku. Po rychlém autovém vhazování se ke střele dostal domácí útočník, brankář Hottmar míč vyrazil před sebe, kde byl nejrychleji Valtera a pro něj již nebyl problém rozvlnit síť za smiřickým strážcem svatyně. Police i nadále pokračovala v nátlakové hře a pasivní hosté nebyli pro branku domácím nebezpeční. Ještě před poločasovou přestávkou se podařilo vstřelit svoji druhou branku v utkání Valterovi a upravil tak poločasové skóre na 3:1.

Domácí si své vedení zkušeně pohlídli

Do druhého poločasu vstoupili hosté s větší aktivitou a dění na hřišti se zcela vyrovnalo. Smiřice hráli v zadních řadách na větší riziko. Domácí hrozili převážně z brejkových situací, které byly velmi nebezpečné. Po jedné z nich se podařilo Polici vstřelit branku, ale brankovou radost zastavil zvednutý praporek pomezního rozhodčího. Velkou příležitost na snížení měl Korenčík, ten táhl míč středem hřišti až na hranici vápna, kde se odhodlal ke střele, ale brankář Kučera skvěle zasáhl. V další šanci hostí se ocitl zkušený Bednář, míč však netrefil na velkém vápně ideálně. Jiskřičku naděje se hostím podařilo vykřesat v 90. minutě zásluhou aktivního Bednáře, když jeho střela zapadla přesně za levou tyč. Pro Smiřice však bylo příliš pozdě, a tak si domácí Police připsala cenný skalp lídra tabulky.



Ohlasy k zápasu


Spartak Police nad Metují
Karel Klimeš - předseda oddílu: Jsme velmi spokojeni s výhrou nad lídrem tabulky.Výhra se nerodila lehce,ale povedlo se.

SK Smiřice
Václav Tarantík - vedoucí mužstva: Zlepšený výkon ve druhém poločase na zisk bodů nestačil. Domácí vyhráli zaslouženě. Chválím trojici rozhodčích.



Sestavy


Spartak Police nad Metují
V. Kučera [-] - J. Semerák [-] (70. A. Bergmann [-] ) , J. Klapkovský [-] , J. Kollert [-] (85. D. Kollert [-] ) , J. Valtera [-] (73. M. Hejnyš [-] ) , M. Jandík [-] , J. Čermák [-] (60. O. Salfický [-] ) , K. Švorčík [-] (78. J. Pataki [-] ) , P. Šnábl [-] , R. Řezníček [-] , B. Rieger [-]

SK Smiřice
O. Hottmar [-] - M. Čížek [-] , A. Bednář [-] , P. Konrád [-] , J. Koutník [-] , P. Šimek [-] , F. Korenčík [-] , M. Mochan [-] , P. Janko [-] , L. Melichárek [-] , K. Zemek [-] (46. J. Škarytka [-] )

ŽK: 89. M. Hejnyš , 89. J. Pataki - 48. F. Korenčík , 77. M. Čížek .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: Kout Jaroslav - MUCHA Tomáš, HLAVSA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.