Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

2:4
(1:3)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

26.03.2016 15:00

2.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. H, 2015-2016

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Smiřice loupily v Lípě


Branky


0

Oba celky v úvodním jarním kole zvítězily. Lípa si v derby poradila s Borohrádkem, Smiřice na domácí půdě zdolaly Polici, i když herní projev nebyl příliš přesvědčivý. Smiřice po této výhře poskočily do čela tabulky, ze které je v nedělním utkání však může sesadit Sokol Zdelov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šimek si podmanil první poločas

Za krásného jarního počasí přivítala Lípa nad Orlicí ve svém sportovním areálu hosty ze Smiřic. Úvod patřil aktivnějším hostům, což vyjádřili první brankou utkání. Čížek předvedl skvělou práci s míčem, kdy vymotal dva obránce domácích a před brankou našel zcela volného Šimka, který již neměl velký problém překonat domácího brankáře Janečka. Hosté pokračovali v aktivní hře a dočkali se i druhé branky do domácí svatyně, když se po individuální akci střelou pod břevno prosadil opět mladík Šímek. Právě tento hráč mohl vzápětí uzavřít hattrick, ale jeho střelu z otočky po přihrávce Čížka domácí brankář skvěle zastavil. V další nebezpečné akci se ocitl Melichárek, jeho střela však o centimetry minula domácí branku. Ve 38. minutě se podařilo domácím snížit zásluhou přesné střely Sikory.  Lípa hrozila na svém úzkém hřišti především svými dlouhými auty a standardními situacemi. Hosté si do poločasu vzali zpět náskok dvou branek, když svůj hattrick uzavřel Šimek, který v samostatném úniku nadvakrát překonal brankáře Janečka a potvrdil tak svůj skvělý výkon. Hostům se první poločas povedl herně i výsledkově, naopak v kabině Lípy musely o přestávce zaznít silnější slova. 

Smiřice si již výsledek pohlídaly

Hráči Lípy si zřejmě nevzali slova trenéra příliš k srdci a v 53. minutě upravil skóre na již 4:1 po ostrém centru ze strany prosadil střelou z voleje Korenčík. Až po této brance začala být Lípa na hřišti lepším mužstvem, ale do vyložených šancí je pozorná obrana hostí nepouštěla. Z brejku naopak mohly udeřit Smiřice, ale Jakub Mochan po svém úniku po lajně branku vstřelit nedokázal. V 67. minutě ztratili hosté míč na soupeřově polovině a přečíslení do otevřené obrany hostí potrestal brankou Kafka. Domácí svého soupeře zmáčkli na vlastní polovinu, další branku se jim do závěrečného hvizdu však vstřelit nepodařilo, a tak po nepřesvědčivém výkonu přenechali všechny body hostům ze Smiřic.

Sestavy


TJ Sokol Lípa n. O.
P. Janeček [-] - E. Charvát [-] , R. Kafka [-] , T. Sikora [-] , T. Doleček [-] , M. Brzokoupil [-] (46. J. Čepelka [-] ) , M. Grim [-] , M. Škop [-] , J. Palán [-] , R. Mondík [-] , D. Mondík [-]

SK Smiřice
O. Hottmar [-] - M. Čížek [-] (80. M. Duong [-] ) , P. Šimek [-] (90. V. Obst [-] ) , J. Mochan [-] (85. J. Škarytka [-] ) , P. Janko [-] , T. Raszka [-] , F. Korenčík [-] , O. Koza [-] , M. Matějček [-] , L. Melichárek [-] , K. Zemek [-]

ŽK: 30. E. Charvát - 24. M. Čížek , 69. O. Koza , 72. J. Mochan .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory

Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data

Zobrazit celou tabulku