Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.06.2016 17:00

14.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. G, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kopidlno se s "B" třídou rozloučilo vysokou výhrou


Branky


0

Kopidlno hrálo své utkání až v neděli a tak vědělo, že ani v případě vítězství se v soutěži nezachrání. Domácí se přesto se sezonou chtěli rozloučit vítězstvím nad Kunčicemi a potěšit tak věrné fanoušky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase po dvaceti minutách začaly padat góly

Domácí tým vstoupil do zápasu lépe, ale hostující obrana hrála dobře a dlouho odolával nájezdům domácího týmu. Až když se v 20.minutě prosadil domácí Pavel Zedek za velikého přispění hostujícího Chluma, tak se obranná koncepce hostí začala rozpadat. O dvě minuty později na 2:0 zvýšil domácí Havelka a začínalo být jasné, že branky v tomto zápase padat budou. V 39. vstřelil třetí branku svého týmu Brožíček a upravil na 3:0 pro domácí Kopidlno. Skóre prvního poločasu uzavřel svým druhým gólem s chutí hrající Zedek, zvýšením na 4:0

V druhém poločase domácí tlak pokračoval

Druhý poločas přinesl stejný obrázek, jako ten první. Hosté se sympaticky snažili, ale jejich akce končily na domácí obraně, a co prošlo, pochytal domácí gólman Brodský, který v tomto zápase udržel čisté konto. V 67.minutě zvýšil na 5:0 svou druhou brankou Brodský. Další branky přidal domácí tým až v závěru zápasu. Deset minut před koncem na 6:0 zvýšil střídající Michal Poutník. Na konečných 7:0 uzavřel skóre opět Michal Poutník a zakončil tak zápas svou druhou brankou. Domácí tým si v tomto zápase s chutí zastřílel a mohl pouze litovat ztracených bodů z průběhu jarní části, protože záchrana v soutěži vůbec nebyla nereálná.



Ohlasy k zápasu


FK Kopidlno
Vedoucí týmu František Judl: Soupeř odpovídal postavení v tabulce. Zpočátku jsme nemohli prorazit obranný blok hostí, to se povedlo ve 20.min po pěkném centru, do poločasu 4:0. Druhý poločas jsme soupeře opět přitlačili a gólově se prosadili, 7:0. Příjemné vítězství, ale v dané situaci nic neřeší. Musíme se připravit na novou sezónu s přáním návratu do kraje.

TJ Sokol Kunčice nad Labem
Trenér Jan Jelínek: Derniéra v 1.B třídě dopadla jako celé naše jarní působení. Domácí se zaslouženě dostali do vedení, za výrazného přispění naší obrany a v druhém poločase navýšili skóre. Nám se nedařilo zakončení, a tak nejlepším jarním střelcem se stal obránce, který vsítil dvě vlastní branky.



Sestavy


FK Kopidlno
P. Brodský [-] - O. Černovský [-] , L. Komárek [-] , J. Janáček [-] , J. Geršl [-] (80. V. Dyčenko [-] ) - M. Havelka [-] (46. M. Poutník [-] ) , P. Komárek [-] , V. Hnát [-] - M. Valnoha [-] (37. M. Brožíček [-] ) , P. Zedek [-] (72. M. Kovář [-] ) - P. Berounský [-]

TJ Sokol Kunčice nad Labem
M. Krejčík [-] - M. Tušiak [-] , D. Jeřábek [-] , K. Kužel [-] , D. Adolf [-] , J. Jeřábek [-] , M. Švec [-] (65. J. Stejný [-] ) , O. Gaszi [-] , A. Kracík [-] , J. Míč [-] , A. Chlum [-] (46. M. Kracík [-] )

ŽK: 40. M. Brožíček - 82. D. Jeřábek .
Hráči zápasu: P. Brodský , P. Zedek - O. Gaszi .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Prokůpek Jan - VÍTEK Pavel, ČEJCHAN Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku