5:0
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 17:00

14.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. G, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kobylice vysoká výhra posunula k záchraně


Branky


19. R. Brzek , 23. J. Dítě , 34. M. Khol , 45. J. Dítě , 85. P. Dvořák (p.)
0

Kobylice měly v tomto zápase před sebou jasný úkol. Pokud chtěly mít jistotu 1.B. třídy i v příští sezoně, tak museli porazit Chlumec nad Cidlinou. Nakonec se šedesátka přítomných diváků dočkala kanonády v prvním poločase a udržení stavu v poločase druhém.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase Kobylice rozhodly

Oslabený hostující tým kladl jen symbolický odpor a nabuzené domácí mužstvo zápas od začátku ovládlo. Domácí ofenzivní hráči Brzek a Dítě hráli s velikou chutí a byl to právě Brzek, který už v 19.minutě otevřel skóre zápasu a poslal svůj tým do vedení 1:0. Tlak domácích i nadále pokračoval a Kobylice byly odměněny druhou brankou v síti Chlumce, kterou vstřelil kanonýr Dítě. O deset minut později se pod třetí branku podepsal domácí Khol a začínalo být jasné, že se "B" třída v Kobylicích zachrání. Čtvrtou branku přidal Jirka Dítě klasickým gólem do šatny v 45.minutě. První poločas tak domácí vyhráli 4:0 a rozhodli tím o výsledku utkání.

V druhém poločase pouze udržení stavu

Do druhého poločasu provedl hostující trenér dvě změny a vedlo to k optickému vyrovnání hry. Jenomže domácí měli zápas pevně v moci a žádné komplikace si nepřipouštěly. Hostům za celý druhý poločas nedovolili skórovat ani jednou a domácí gólman Holý si udržel čisté konto. Byl to naopak domácí tým, který v závěru zápasu potvrdil vysokou výhru. Pět minut před koncem potvrdil vítězství brankou z penalty Dvořák a uzavřel tak konečné skóre na 5:0. Kobylice se touto výhrou zachránily v 1.B. třídě i pro příští sezonu a Kopidlno odsoudily k sestupu.




Ohlasy k zápasu


FC Spartak Kobylice
Sportovní manažer Jaroslav Valenta: Všichni jsme rádi, že se můžeme I.B. třídy účastnit i v příští sezóně.

FK Chlumec nad Cidlinou B
Vedoucí mužstva Jaroslav Koza: Do zápasu nastoupili pět hráčů dorostu, za což jim patří dík. Jinak po obědě byla na hřišti brigáda a tak někteří hráči raději na utkání ani nejeli s tím, že už z naší strany vlastně o nic nejde. Mrzí ale vysoká prohra po zbytečných chybách. Na druhou stranu k nám nebudou jezdit "fandové" z Jičínska.



Sestavy


FC Spartak Kobylice
J. Holý [-] - J. Dítě [-] (52. T. Havlíček [-] ) , M. Khol [-] , R. Brzek [-] (85. L. Tobišek [-] ) , V. Trutnovský [-] (46. J. Pšenička [-] ) , J. Vávra [-] , L. Říha [-] (60. P. Klimt [-] ) , J. Hejcman [-] , P. Dvořák [-] , F. Marek [-] , P. Kubišta [-] (74. D. Sedláček [-] )

FK Chlumec nad Cidlinou B
J. Appl [-] - D. Hubený [-] , J. Hanuš [-] , M. Chára [-] , M. Kofránek [-] , M. Kučera [-] , M. Bráborec [-] , V. Branský [-] , A. Suchánek [-] (46. D. Šafránek [-] ) , D. Tichý [-] (46. O. Němec [-] ) , D. Appl [-]

Hráči zápasu: J. Dítě , P. Dvořák .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Fryš Milan - BAČO Ondřej, LUDVÍK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku