Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

12.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jičín zcela jednoznačně přehrál Malšovice


0

První Jičín hostil sedmé Malšovice a na domácí půdě chtěl odčinit porážku z Hlušic. Malšovice po výhře v derby chtěly v Jičíně alespoň zabodovat. Padesátka přítomných diváků se fotbalem hodně bavila, protože viděla padnout celkem sedm branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednoznačná převaha domácích v prvním poločase

Hned od začátku zápasu se Jičín zakousl do Malšovic a na domácích hráčích byla vidět chuť zvítězit. Cesta za výhrou začala už v 11.minutě, kdy využil chyby hostí domácí Mészáros a poslal svůj tým do vedení 1:0. Hosté se na moc útočných akcí nezmohli a chybovali v rozehrávce. V závěru prvního poločasu přišla pro hosty vražedná dvouminutovka, po které to bylo najednou 3:0. V 36.minutě se nejdřív trefil Kirschner, aby o minutu později Mészáros svým druhým gólem zvýšil na 3:0. První poločas tak domácí vyhráli o tři branky a nic nenasvědčovalo tomu, že by se hosté zmohli na obrat.

V úvodu druhého poločasu Jičín definitivně rozhodl

Vstup do druhého poločasu se podařil opět lépe domácím, kteří poměrně brzy přidali další branku. V 49.minutě překonal gólmana Špáse Vacek, a za stavu 4:0 byl zápas rozhodnutý. Domácí dohrávali zápas v pohodovém tempu a branek rozhodně mohlo být i víc. Hosté v tomto zápase moc hezkých akcí nepředvedli a vstřelili branku až za stavu 5:0, kdy se prosadil jejich kanonýr Dušánek. Jičín si touto výhrou potvrdil první místo v tabulce, a jelikož Hostinné prohrálo na Lokádě, tak si v čele tabulky vytvořil tříbodový náskok.





Ohlasy k zápasu


SK Jičín B
Trenér Miroslav Jeník: Celý zápas jsme měli prakticky pod kontrolou, pomohl nám k tomu brzký vedoucí gól. Jen škoda, že jsme branek nevstřelili více, 100% šancí k tomu bylo spousta!!

TJ Sokol Malšovice
Trenér Bohumil Krucký: Domácí byli lepším mužstvem, i když na hřišti měli podporu, kterou nepotřebují. Gratulujeme k vítězství.



Sestavy


SK Jičín B
P. Přibyl [-] - D. Knížek [-] (68. L. Janda [-] ) , D. Malý [-] (46. M. Jeník [-] ) , M. Šaroun [-] (46. J. Mészároš [-] ) - T. Bucek [-] , M. Vacek [-] , M. Kirschner [-] , J. Veg [-] - M. Mészáros [-] (73. V. Horáček [-] ) , P. Horáček [-] - O. Hejtmánek [-]

TJ Sokol Malšovice
O. Špás [-] - Z. Rezek [-] , L. Rejha [-] , D. Krejčí [-] , D. Ninger [-] , J. Brokeš [-] , R. Dušánek [-] , O. Etflaiš [-] (71. M. Brůna [-] ) , J. Jareš [-] , T. Valc [-] , Z. Libřický [-]

ŽK: 14. J. Brokeš , 60. J. Jareš .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hlavsa Václav - MARTÍNEK Miroslav, MUCHA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.