2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

11.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hostinné se dotáhlo na první Jičín


Branky


0

Druhé Hostinné hostilo šestý Trutnov, a pokud chtěl domácí tým udržet kontakt s prvním místem, tak musel vyhrát. Trutnov se zlepšuje zápas, od zápasu a potvrdil to i v tomto utkání, kde byl domácímu favoritovi víc než vyrovnaným soupeřem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas skončil remízou

Do zápasu vstoupila obě mužstva aktivně, což možná domácí malinko zaskočilo. Ale jinak šlo vše podle plánu, když se již v 12.minutě, domácí ujali vedení. Kanonýr domácích Jakoubek vyslal na hostující bránu docela lehkou střelu, ale ta podklouzla pod nohou gólmana Votočka a Hostinné se ujalo vedení 1:0. Po tomto gólu se dostali do akce hosté a měli dva nebezpečné trestňáky. Jenomže domácí gólman Zítko byl pokaždé na místě a změnu skóre nepřipustil. Po půlhodině hry mělo velikou šanci k navýšení skóre Hostinné, ale gólman Votoček se tentokrát zaskočit nenechal. V poslední minutě prvního poločasu si domácí obránce tak dlouho hrál s míčem, až mu ho důrazní hosté sebrali a Skuček srovnal na 1:1. Hned po gólu odpískal rozhodčí konec prvního poločasu.

V druhém poločase rozhodl kanonýr Jakoubek

V druhém poločase mělo více ze hry Hostinné a vytvářelo si i více gólových příležitostí. V 55.minutě kopali domácí roh a poté měli snad pět střel na domácí bránu, z kterých se ale ani jedna nedostala až do sítě hostující brány. Gólman Votoček dlouho odolával nájezdům domácích, ale v 70.minutě přišlo první Jakoubkovo varování, když utekl po lajně a pouze vlastní zbrklostí nezakončil přesně. V 78.minutě vysunul domácí Slavík Jakoubka. Jakoubek si převzal míč, posunul si ho do strany a na jeho přesnou střelu byl gólman Votoček krátký. Domácí se ujali vedení 2:1 a hodlali tento náskok udržet až do konce zápasu. Hosté si vytvořili optickou převahu, ale domácí tým taktickým zdržováním těsnou výhru hájil. No, a když chvilku před koncem mohl běžet hostující Chvalina sám na bránu, ta rozhodčí necitlivě neposoudil výhodu a pískl faul na jeho spoluhráče. Domácí tak uhájili těsné vítězství a bodově se dotáhli na vedoucí Jičín.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Hostinné
Vedoucí mužstva Pavel Šmucer: Oboustranně bojovné utkání, ve kterém si oba celky dokázali vytvořit několik nebezpečných šancí. Gólmani se měli co otáčet. Skóre otevřel z trestného kopu Jakoubek, hosté vyrovnali gólem do šatny, po naší chybě v obraně zakončil Skuček. Ve druhé půli se opět prosadil Jakoubek, na jeho branku už Trutnovští nenašli odpověď, a tak zaslouženě bereme všechny body.

MFK Trutnov C
Vedoucí mužstva Jaroslav Votoček: Mužstvo se prezentovalo velmi dobrým výkonem, na body však nestačil. Prohráli jsme popáté o branku, ale těší fakt, že jsme se prezentovali dobrou hrou. Pravda, domácí chtěli také hrát, a to nám vyhovovalo. Dnes zaslouží pochvalu všichni, včetně tří narychlo povolaných dorostenců, kteří byli přivezeni po svém utkání. Poslední výtku k rozhodčímu, nechci v tom nic hledat, ale jeho rozhodování bylo podivné. Necitlivé zastavení slibně se rozvíjejících akcí, špatný pohyb a dokonce neznalost pravidel. A když jej trenér hostů počastoval několika běžnými výrazy, byl vykázán. Asi po právu, ve čtvrtek dostane trest, ale co rozhodčí Stejskal, ten bude v klidu škodit dále.



Sestavy


TJ Tatran Hostinné
J. Zítko [-] - J. Slavík [-] , L. Horák [-] , D. Kracík [-] , D. Polák [-] (46. Z. Pištora [-] ) - P. Šmucer [-] (26. V. Valášek [-] ) , M. Brož [-] (52. R. Kosina [-] ) , L. Kracík [-] (78. M. Filcsák [-] ) , T. Valeš [-] - A. Rodr [-] , M. Jakoubek [-] (90. M. Slavík [-] ) -

MFK Trutnov C
J. Votoček [-] - R. Horáček [-] (65. P. Křížek [-] ) , J. Vomočil [-] (58. D. Bartůněk [-] ) , M. Kulda [-] (74. V. Čalovka [-] ) , J. Skuček [-] (76. P. Žiga [-] ) , R. Rada [-] , J. Zákravský [-] , V. Drtina [-] , Z. Bělonožník [-] , D. Jirka [-] , P. Chvalina [-]

ŽK: 50. L. Kracík , 89. M. Filcsák - 89. P. Chvalina .
Hráči zápasu: M. Jakoubek - J. Votoček , J. Skuček .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: Stejskal Luboš - JANOTA Josef, SMOLA Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.