Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

9.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trutnov rozhodl už v prvním poločase


Branky


0

Šestý Trutnov přijel na hřiště sedmých Malšovic pro body a vůbec se tím netajil. Diváci viděli zápas dvou naprosto rozdílných poločasů, ve kterém padlo sedm branek.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase hosté gólově excelovali

Vstup do zápasu se povedl lépe hostům a již v čtvrté minutě se ujali vedení. Dorostenci Starý s Tůmou vybojovali na váhajících obráncích Malšovic míč a pro Kuldu již nebylo problémem otevřít skóre zápasu. Domácí se snažili o vyrovnání, ale opět to byli hosté, komu se podařilo vstřelit branku. V 17.minutě vybojoval míč na levé straně hostující Tůma a poslal centr do vápna, kam si naběhl Kulda a překrásnou rybičkou poslal Trutnov do dvoubrankového vedení. A scénář se opět opakoval. Domácí tým se snaží o snížení stavu, ale jsou to hosté, kterým se daří vstřelit další gól. V 29.minutě se do úniku dostal hostující Starý a své sólo zakončil podél gólmana Špáse na 3:0. Domácí mohli vzápětí snížit a to hned dvakrát, ale gólman Votoček byl pokaždé na místě. V 38.minutě předvedli hosté nádhernou fotbalovou akci. Na pravé straně se prosmýkl do pokutového území rychlonohý Rada, zpětnou přihrávkou našel Kárníka, jeho dělovka skončila s pomocí tyče za nešťastným Špásem. První poločas tak skončil zcela jasně pro hosty, kteří ho vyhráli čtyřbrankovým rozdílem, a o osudu zápasu se zdálo být již rozhodnuto.

 

V druhém poločase domácí mohutně dotahovali

Do druhého poločasu měl tentokrát vítr v zádech domácí tým a hned to bylo znát. Z první vážnější akce skóroval domácí Dušánek a v 51.minutě to bylo 1:4. Hosté mohli opět zvýšit na rozdíl čtyř branek, ale Starého rána letěla nad Špásovu bránu a Kulda svou dobrou šanci promarnil. Domácím se podařilo snížit na rozdíl dvou gólů v 66.minutě, když se trefil Brokeš, který krásně přehodil vybíhajícího gólmana Votočka. Tato branka domácí tým neuvěřitelně nabudila a byl jasně lepší. Jenomže domácí zahazovali všechny své šance, anebo je vychytal skvělý Votoček v hostující bráně. Uklidnění na kopačky hostí mohl přinést Rada, ale jeho střela těsně minula domácí bránu. Domácí vrhli všechny síly do útoku a z brejku mohl skórovat hostující Tůma, ale tentokrát Malšovice podržel gólman Špás. V 91.minutě snižuje na rozdíl jediné branky Dušánek a rozhodčí naznačuje, že se bude ještě chvilku hrát. Domácí si opravdu vytvořili ještě jednu gólovku, ale skvělý Votoček je vychytal a tak zápas skončil těsným vítězstvím hostí 3:4.




Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Malšovice
Vedoucí mužstva Jiří Kloubec: V prvním poločase jsme promarnili mnoho šancí a darovali hostům vedení 4:0. V druhém poločase jsme pokračovali v neproměňování šancí, proto jsme zápas prohráli. Hosté se strachovali o výsledek.

MFK Trutnov C
Vedoucí mužstva Jaroslav Votoček: Na rovinu, dnes jeli do Malšovic pro body. Poslední tři utkání jsme nebodovali a hlavně jsme hráli špatně. Do sestavy jsme zařadili tři dorostence, vlastně s gólmanem čtyři, do útoku se postavil od první minuty uzdravený Kulda, trápící se Chvalina zaujal post pravého beka a kapitán Zákravský se při absencích posunul do stoperské dvojice. V prvním poločase jsme hráli s větrem v zádech, domácí jsme zaskočili a rychle vedli o dvě branky. Od 20. minuty se hrál vyrovnaný fotbal, přesto jsme dali další dvě branky a vybudovali si, jak se později ukázalo, klíčový náskok. Ten jsme málem ztratili. Domácí ve druhé půli byli lepším týmem, vstřelili dvě branky a měli dost času na srovnání. My jsme mohli v klidu rozhodnout, ale šance Starého, Kuldy, Rady a Tůmy zůstali nevyužity. Místo toho jsme připustili hektický závěr, díky štěstí, výkonu gólmana a domácí nemohoucnosti jsme po měsíci naplno bodovali. Po naší střelecké mizérii je třeba pochválit tým za vstřelené 4 branky, a protože domácí dali jen tři, stačilo to dnes na tři bodíky. Ty oslavili s věrnými fanoušky, kteří připravili výborné pohoštění, všichni hráči a realizační tým. Vítězství je třeba potvrdit příští sobotu doma v derby s Rudníkem.



Sestavy


TJ Sokol Malšovice
O. Špás [-] - J. Brokeš [-] , D. Ninger [-] (46. Z. Rezek [-] ) , P. Tobiášek [-] , O. Etflaiš [-] (46. R. Dušánek [-] ) , J. Jareš [-] , J. Horký [-] , T. Valc [-] , M. Luňák [-] , D. Svatoň [-] , T. Franc [-]

MFK Trutnov C
J. Votoček [-] - A. Starý [-] , M. Tůma [-] , M. Kulda [-] , P. Chvalina [-] , J. Vomočil [-] (78. V. Čalovka [-] ) , R. Rada [-] , O. Kárník [-] , V. Drtina [-] , L. Šimočko [-] , J. Zákravský [-]

ŽK: 39. T. Franc , 70. J. Brokeš , 72. R. Dušánek , 85. M. Luňák - 54. O. Kárník , 82. L. Šimočko , 91. J. Votoček .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Jansa Petr - HOFMAN Miloš, LUDVÍK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.