2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

8.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlušice se odpoutaly ode dna tabulky


Branky


0

Osmé Hlušice přivítaly šesté Malšovice a domácí tým chtěl potvrdit venkovní výhru z Předměřic. Sedmdesát přítomných diváků vidělo zápas, ve kterém si ani jeden z týmů nic nedaroval a výborný výkon domácího gólmana Trejbala.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase vedla převaha domácích k jediné brance

Domácím se vstup do zápasu podařil a vytvořili si územní převahu, která vedla k první brance v zápase. Již v šesté minutě si domácí Špaček naběhl na centr ze strany, a perfektně si ho zpracoval. Poté se skvěle zbavil obránce a levačkou zavěsil pod břevno. Gólman Špás neměl žádnou šanci a vytahoval míč ze sítě. Až do konce prvního poločasu byly Hlušice lepším týmem, ale díky vlastní nesladěnosti ve finálce, se připravily o víc gólů v hostující síti. Malšovice toho v prvním poločase moc nepředvedly, až na pár stížností rozhodčímu. Do kabin se šlo za jednobrankového vedení pro domácí tým.

Ani v druhém poločase se hostům branku vstřelit nepodařilo

Malšovice vstoupily do druhého poločasu o hodně lépe, než do toho prvního a vytvářely si i šance. Jenomže domácí obrana v čele s gólmanem Trejbalem pracovala pozorně a žádný gól ve své síti nepřipustila. Jelikož se hostům žádnou šanci proměnit nepodařilo, tak přišel zákonitý trest v podobě druhé branky v jejich síti. Domácí Michal Batelka se skvěle uvolnil a přesnou střelou nedal gólmanovi Špásovi žádnou šanci. V 71.minutě tak domácí vedli 2:0. Hosté se nadechovali k závěrečnému tlaku, ale zkušené mužstvo domácích jejich tlak rozmělnilo pomalým rozehráváním standardek a načasovaným střídáním v závěru zápasu. Hlušice tak vyhrály zcela zaslouženě, protože Malšovice jim nedokázaly vstřelit ani jeden gól.



Ohlasy k zápasu


SK Čechie Hlušice
Vedoucí mužstva Jaromír Průcha: První poločas byl v naší režii a jenom chybělo více branek v síti Malšovic. Hosté prakticky jenom diskutovali s rozhodčím. Úvod druhého poločasu patřil hostům, ale oni své šance zahodili a tak pro ně přišel trest v podobě druhé branky. Závěr utkání jsme si již pohlídali. Oni nám k tomu hodně hostující hráči pomohli, protože jejich diskuze s rozhodčím neustávali.

TJ Sokol Malšovice
Trenér Bohumil Krucký: Po naších chybách v obranné fázi jsme prohrávali 2:0. Dále jsme nevyužili mnoho brankových příležitostí. Domácí se zdržováním a zakopáváním míče propracovali k vítězství.



Sestavy


SK Čechie Hlušice
J. Trejbal [-] - M. Batelka [-] , J. Špaček [-] (87. J. Beránek [-] ) , D. Žilka [-] (80. J. Mifek [-] ) , E. Pařízek [-] , J. Soumar [-] , J. Batelka [-] , M. Šimůnek [-] , O. Pařízek [-] (46. J. Trejbal [-] ) , M. Strýhal [-] , M. Holman [-]

TJ Sokol Malšovice
O. Špás [-] - D. Ninger [-] , D. Krejčí [-] (86. R. Ryzák [-] ) , O. Etflaiš [-] , J. Jareš [-] , J. Horký [-] , T. Valc [-] , Z. Libřický [-] (83. M. Brůna [-] ) , M. Luňák [-] , D. Svatoň [-] , T. Franc [-]

ŽK: 78. J. Špaček - 27. Z. Libřický , 33. J. Jareš , 81. M. Luňák , 81. T. Franc .
Hráči zápasu: J. Špaček , J. Batelka - Z. Libřický , J. Jareš .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Janota Josef - STYBLÍK Jaromír, KUBIŠTA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.