Trutnov dokázal pouze snížit


Branky


75. L. Svatoň (vl.) - 35. A. Hůlka , 54. M. Zvolánek
0

Třetí Lokomotiva Hradec Králové zavítala na horkou půdu do Trutnova, který byl na páté příčce. Pokud chtěla Lokáda udržet kontakt s dvojicí vedoucích celků, tak potřebovala v Trutnově jednoznačně zvítězit. Trutnov po dlouhé době neměl problémy se sestavou a tak se odehrálo zajímavé utkání, kde se na konci schylovalo k dramatu…

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase vyjádřili hosté svou převahu vedoucí brankou

Lokomotiva Hradec Králové od začátku zápasu dokazovala, že si přijela pro tři body a byla tím lepším mužstvem. Lokáda od začátku diktovala tempo hry. Vše se točilo kolem nejlepšího hráče na hřišti Hůlky, který rozjížděl skoro všechny útočné akce svého týmu. Jeho přesné přihrávky nacházely Denka i Zvolánka, ale chyběla přesnější koncovka. Tak to v 35.minutě vzal Aleš Hůlka na sebe. Prokličkoval se mezi třemi hráči a umístěnou střelou nedal mladému domácímu gólmanovi Žákovi žádnou šanci. Hosté se ujali vedení 0:1, ale domácí tým malinko ožil. V 38.minutě se do dobré šance dostal domácí Doubic. Povedla se mu i přesná rána, ale hostující gólman Beránek se zaskvěl pěkným zákrokem. Poločas tak skončil zaslouženým vedením hostů 0:1.

Vlastní gól Lokádě málem zkomplikoval cestu za výhrou

I do druhého poločasu vstoupil lépe hostující tým a v pohodě hru kontroloval. Lokáda, ale hrála spíše na krásu a do vyložených šancí se moc nedostávala. A tak ji druhou gólovou šanci vlastně vypracoval domácí tým. V 58.minutě zahrávali hosté rohový kop. Míč se po nešťastném odrazu od domácích dostal před kanonýra Zvolánka, který potvrdil svou střeleckou formu a poslal svůj tým do dvoubrankového vedení. Domácí už neměli co ztratit. Vystřídali pár hráčů, do hry poslali mladíky, kteří hru hodně oživili. V 69.minutě našel domácí Tůma přesnou přihrávkou Kárníka. Jenomže jeho rána zazvonila o břevno Beránkovi brány. V 75.minutě vytvořili hosté před Beránkovou bránou menší závar. Hostující Schejbal, ve snaze co nejrychleji, a co nejdál upálit míč, trefil svého spoluhráče Svatoně, od kterého se odrazil míč za bezmocného Beránka. Domácí snížili na 1:2 a najednou jim narostla křídla. Zkušení hosté se sice dobře bránili, ale domácí i přesto mohli vyrovnat. Pět minut před koncem se dostal do šance střídající Vomočil, ale z jasné pozice netrefil bránu. Lokáda tak v závěru své těsné vítězství udržela a zůstala tak na třetím místě s tříbodovým odstupem na postupové příčky.




Ohlasy k zápasu


MFK Trutnov C
Vedoucí mužstva Jaroslav Votoček: Po blamáži v Jičíně jsme se prezentovali solidním výkonem. Konečně jsme měli na lavici čerstvé síly. Tentokrát nám mladíci pomohli a i díky nim se musel až přehnaně sebevědomý soupeř o výsledek strachovat do posledního hvizdu. I přes porážku jsme byli s výkonem spokojeni. Nezbývá než věřit, že druhá sedmička utkání, kdy hrajeme 4 x doma bude pro nás lepší, jak herně, tak i bodově.

TJ Lokomotiva Hradec Králové
Trenér Tomáš Chlumecký: Zasloužené vítězství, kdy jsme měli celé utkání pod kontrolou. Malinko jsme si to zkomplikovali vlastním gólem na 1:2, ale naštěstí jsme závěr zápasu pohlídali. Jsme rádi za vítězství a jedeme dál.

Počet diváků: 60. Rozhodčí: Jehlička František - ŠPAČEK Ladislav, ŘÍHA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory

Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data

Zobrazit celou tabulku