Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

5.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trutnov o své výhře rozhodl v druhém poločase


Branky


0

Osmé Hlušice hostily šestý Trutnov a domácí tým hodně toužil po prvním jarním tříbodovém zisku. Stovka přítomných diváků nakonec viděla zápas s neuvěřitelným zvratem, ve kterém padlo šest branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase zbytečné polevení domácích

Trutnov přijel do Hlušic pouze se základní jedenáctkou a tak neměl nikoho na střídání. A když se jim v osmé minutě zranil bek Jirka, tak šel hrát na hrot, a místo něj se stáhl dozadu Horáček. Domácí tým si od začátku vytvořil převahu a zatlačil hosty na jejich polovinu. V 17.minutě se domácím po levé straně podařil rychlý protiútok a Michal Batelka poprvé rozvlnil síť za zády gólmana Votočka. Po pěti minutách skóruje domácí Soumar a Hlušice vedou 2:0. Domácí i nadále útočí a vypadá to na další branku v síti Trutnova. Jenomže v 32.minutě se prosazuje hostující Chvalina, který nadvakrát zužitkoval přihrávku Kárníka. Domácí tým po obdržené brance znejistěl a obával se o výsledek. V 42.minutě centruje hostující Drtina a Chvalina míč lehce přizvedl hlavou a nasměroval ho do brány bezmocného gólmana Trejbala. Trutnovu se dokonce podařilo vstřelit i třetí gól, ale pro ofsajd neplatil. První poločas tak skončil 2:2 a hosté se plnohodnotně vrátili do hry.

V druhém poločase Hlušice hrály a Trutnov dával góly

Domácí tým vstoupil do druhého poločasu náporem a vytvářel si i šance. Za stavu 2:2 měly Hlušice úplně dvě jasné gólovky, ale Batelku i Soumara vychytal hostující gólman Votoček. V 76. minutě, vyhrál Horáček tvrdý souboj s domácími stopery a pelášil na domácí branku. V době kdy vnikl do pokutového území, zavřel oči a míč napálil, domácí Trejbal ani nestačil zareagovat. Radost Horáčka byla obrovská, aby ne, vstřelil totiž svou první branku za Horňák a ve 40 letech teprve druhou v kategorii dospělých. Hosté vedli 2:3, ale domácí tým ještě přidal na obrátkách a zatlačil hosty na jejich polovinu. Hlušice měly spoustu standardek a dokonce i jasnou gólovku měl na kopačce Špaček. Jenomže gólmana Votočka, nikdo z domácích nepřekonal. V nastaveném čase se vydal do pokutového území hostí i domácí gólman, ve snaze alespoň vyrovnat. Odražený míč se dostal k Jirkovi, který ho z dobrých čtyřiceti metrů poslal do prázdné domácí brány. Hlušice tak odehrály velice smolný zápas, ale klobouk dolů před nezlomnou jedenáctkou hostí, která vynikajícím a obětavým výkonem dotáhla zápas k vítěznému konci.



Ohlasy k zápasu


SK Čechie Hlušice
Vedoucí mužstva Jaromír Průcha: Do utkání jsme vstoupili aktivně. Soupeře jsme k ničemu nepustili a brzy se ujali dvoubrankového vedení. Po snížení jsme se začali obávat o výsledek a dovolili hostům do konce poločasu vyrovnat. V druhém poločase jsme nedali gól ani z nejvyloženějších pozic a hosté z rychlého brejku skórovali. Čtvrtá branka byla již při naší power play do prázdné branky. Nezbývá mi než hostům pogratulovat k zisku tří bodů.

MFK Trutnov C
Vedoucí mužstva Jaroslav Votoček: Klobouk dolů před dnešní jedenáctkou hráčů. Sice se jim nepovedl začátek, jako by byli ještě v autobuse. Po dvaceti minutách byli zralý na pověstné bůro. Poté co Chvalinou srovnali, se dokázali vrátit do utkání. Ve druhé půli to už byl náš starý dobrý výkon, bojovnost, nasazení až na hranici sebeobětování. Odměnou jsou tři body, které třeba v této fázi soutěže nejsou pro někoho až tak potřebné. Pro nás, ale ano, mužstvo totiž ukázalo charakter, ne každý dokáže otočit dvoubrankové vedení. Snad chlapi potěšili těch devět diváků, kteří s námi cestovali na náš nejdelší zájezd. A určitě jim ani nevadila porucha autobusu na zpáteční cestě. Jídla a pití bylo totiž dost. Chválíme celé mužstvo. Vyzdvihl bych za dvě vstřelené branky a následnou práci v obranné čtveřici Petra Chvalinu. Za životní sprint zakončený brankou Radka Horáčka, protože právě pro takovéto akce se na fotbal chodí.



Sestavy


SK Čechie Hlušice
J. Trejbal [-] - M. Strýhal [-] , M. Batelka [-] , J. Špaček [-] , M. Holman [-] , J. Šimůnek [-] , J. Soumar [-] , J. Batelka [-] , M. Šimůnek [-] , J. Trejbal [-] , O. Pařízek [-]

MFK Trutnov C
J. Votoček [-] - R. Rada [-] , R. Horáček [-] , D. Jirka [-] , Z. Doubic [-] , J. Zákravský [-] , O. Kárník [-] , V. Drtina [-] , Z. Bělonožník [-] , L. Šimočko [-] , P. Chvalina [-]

ŽK: 75. M. Batelka , 78. J. Trejbal , 86. J. Soumar - 48. P. Chvalina , 75. O. Kárník .
Hráči zápasu: M. Batelka , M. Holman - P. Chvalina , R. Horáček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Ouředník Pavel - DVOŘÁK Jan, NOVOTNÝ Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.