Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

5.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Za dvacet minut bylo v Malšovicích hotovo


Branky


0

Čtvrté Malšovice hostily první Jičín a čekalo je velice těžké utkání. Padesátka přítomných diváků nakonec viděla zajímavé utkání, ve kterém nechyběly góly ani červená karta.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neuvěřitelná branková smršť hostí v prvním poločase

Pokud si Malšovice chtěly udržet těsný kontakt se špicí tabulky, tak potřebovaly v tomto zápase bodovat. Podle toho vypadal i vstup do zápasu. Všechny plány domácích se začaly hroutit již v osmé minutě zápasu. Hostující Pluhař se vyhnul obrannému skluzu domácího hráče a před gólmanem Kloubcem nezaváhal. Hosté se ujali vedení 0:1 a zkoprnělá obrana domácích nestíhala. V 17.minutě hostující Horáček lehce obehrál domácího beka Freiberga a podruhé rozvlnil síť za zády gólmana Kloubce. A byli to opět hosté, kterým se podařilo uniknout po levé straně, a Horáček svou druhou brankou navýšil skóre na hrozivých 0:3. V 38.minutě fauloval hostující kapitán Kirschner domácího Brokeše a oprávněně za to vyfasoval žlutou kartu. Jenomže Brokeš nepochopitelně neudržel nervy na uzdě a strčil Kirschnera na zem. Následovala červená karta a naděje domácích na vyrovnání se ztrácely v nedohlednu. První poločas tak skončil velice nadějným tříbrankovým vedením hostí z Jičína.

Vyrovnaný druhý poločas přinesl pouze brankové navýšení hostí

Domácí tým se i v deseti snažil hrát fotbal a kupodivu hrál i lépe, než v prvním poločase. Jenomže hosté hráli také dobře a domácí do šancí moc nepouštěli. Celý druhý poločas byl vyrovnanější než ten první a bylo vidět, že pod dojmem tříbrankového vedení se už nejednalo o žádné fotbalové snažení. Hosté po hodině hry svůj náskok navýšili na 0:4, kdy se gólmana Kloubce podařilo překonat Klabanovi. Hosté z Jičína tak tento zápas vyhráli díky vynikající střelecké potenci z prvního poločasu. Domácí si zbytečným vyloučením zavřeli cestu k možnosti srovnání skóre. Jičín si po tomto vítězství upevnil první místo v tabulce a odskočil Malšovicím na pět bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Malšovice
Trenér Bohumil Krucký: K výsledku utkání není třeba přidávat komentář.

SK Jičín B
Vedoucí mužstva Roman Mikolášek: Konečně se nám probudil útok a začal střílet góly. V utkání jsme brzy vedli a soupeře nepouštěli do žádných akcí. Domácí nám usnadnili cestu zbytečným vyloučením na konci prvního poločasu a o výsledku bylo rozhodnuto. Pochvalu zaslouží celý tým za disciplinovaný výkon.



Sestavy


TJ Sokol Malšovice
P. Kloubec [-] - R. Dušánek [-] , M. Luňák [-] , J. Brokeš [-] , J. Horký [-] , J. Jareš [-] , T. Valc [-] (82. M. Brůna [-] ) , J. Lukeš [-] (55. Z. Rezek [-] ) , D. Ninger [-] (74. R. Ryzák [-] ) , T. Franc [-] , R. Freiberg [-] (46. D. Krejčí [-] )

SK Jičín B
L. Mauer [-] - J. Mészároš [-] (53. P. Bryscejn [-] ) , D. Knížek [-] , J. Krykorka [-] - T. Bucek [-] (78. J. Sajdl [-] ) , M. Kirschner [-] (72. M. Šaroun [-] ) - P. Horáček [-] , R. Pluhař [-] - V. Horáček [-] (58. T. Klaban [-] ) , M. Mészáros [-] , D. Malý [-]

ŽK: 23. R. Dušánek - 38. M. Kirschner . ČK: 38. J. Brokeš .
Hráči zápasu: T. Franc - L. Mauer , P. Horáček .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Zlámal Vít - BUCHTA Petr, BOUZ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.