P. Lorenz 84. (vl.)
1:2
(0:1)
45. A. Rodr
65. J. Votoček (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

4.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po boji bralo všechny body Hostinné


Branky


84. P. Lorenz (vl.) - 45. A. Rodr , 65. J. Votoček (vl.)
0

Zápas kola se hrál v Trutnově, který se poprvé představil doma v "Horňáku" na přírodní trávě. Hosté z Hostinného na jaře prohráli pouze jednou a Trutnov je na domácí půdě hodně silným mužstvem. Nakonec se potvrdilo, že to bude hodně zajímavé utkání, ve kterém nebylo o konečném výsledku rozhodnuto až do konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přes jasnou převahu, pouze jednobrankové vedení hostí v prvním poločase

Celé kolo se odehrálo na těžkých terénech, protože dnes hodně pršelo. Na těžkém terénu se lépe pohybovali hosté a celý první poločas si udržovali převahu. Domácí si v podstatě žádnou šanci nevypracovali a byl to v podstatě souboj domácí obrany s hostujícím útokem. Útoky Hostinného byly hodně nebezpečné a domácí gólman Votoček musel minimálně pětkrát ukázat své umění. Když už to vypadalo, že se do kabin půjde za bezbrankového stavu, tak v poslední minutě prvního poločasu, dostali hosté výhodu rohového kopu. Po dobře zahraném kopu vyplul nad všechny hostující Rodr a rozvlnil síť za zády smutného gólmana Votočka. Hosté tak vstřelili gól v posledních vteřinách prvního poločasu a do kabin odcházeli spokojenější.

V závěru druhého poločasu Trutnov zápas zdramatizoval

V druhém poločase byla hra již vyrovnanější, ale opět to byli hosté, kteří byli nebezpečnější. V prvních dvaceti minutách se hra přelévala ze strany na stranu a ani jednomu z mužstev se nepodařilo prosadit se až do gólovky. V 65.minutě kopalo Hostinné dva rohy za sebou. Po druhém rohu se v závaru špatně zorientoval domácí gólman Votoček a míč si srazil do vlastní brány. Hosté se tak ujali vedení 0:2 a vypadalo to, že v poklidu dovedou zápas do vítězného konce. Jenomže Trutnov postupně čtyřikrát prostřídal a čerstvá krev na hřišti zaúřadovala. Domácí si vytvořili tlak, ze kterého v 84. minutě vytěžili gól. Míč se po centru domácího Fidranského, párkrát nekontrolovaně odrazil až nakonec od kolena hostujícího Lorenze, skončil v síti Hostinného. Byla to opět vlastní branka a stav byl 1:2 pro hosty. Naneštěstí pro domácí tato branka přišla pozdě a vyrovnat už nedokázali. Výhra Hostinného je zasloužená, protože si vytvořilo víc brankových příležitostí a bylo i lepší.




Ohlasy k zápasu


MFK Trutnov C
Spolupracovník redakce Jaroslav Votoček: Věděli jsme, že nás nečeká nic lehkého, máme velkou absenci, tentokrát jsme nedostali ani hráče z béčka, naštěstí pomohli dorostenci. Navíc pro naše veterány to byl dnes na tomto terénu a v těchto klimatických podmínkách velmi náročné. Však také po zápase v kabině toho měli někteří plné zuby a poznali, že na i "bé" třídu se musí trénovat. Z našeho týmu bych dnes vyzdvihl výkon obranné čtveřice a i přes fatální chybu našeho gólmana.

TJ Tatran Hostinné
Vedoucí oddílu Pavel Šmucer: Od začátku zápasu jsme měli mírnou převahu, ale dlouho jsme se nemohli gólově prosadit. V posledních vteřinách prvního poločasu jsme se po rohu ujali vedení. Když jsme vedli 0:2 po chybě domácího gólmana, tak to vypadalo, že zápas v pohodě dotáhneme do vítězného konce. Domácí prostřídali, a když snížili na 1:2, tak jsme se až do konce o výhru obávali. Ale musím dodat, že naše výhra je naprosto zasloužená.



Sestavy


MFK Trutnov C
J. Votoček [-] - R. Rada [-] (70. J. Handlíř [-] ) , J. Skuček [-] (78. M. Kalhous [-] ) , P. Chvalina [-] , R. Horáček [-] (65. J. Karmáček [-] ) , V. Drtina [-] , Z. Bělonožník [-] , Z. Doubic [-] , J. Zákravský [-] , O. Kárník [-] , L. Šimočko [-] (73. M. Fidranský [-] )

TJ Tatran Hostinné
J. Horák [-] - A. Rodr [-] , D. Kracík [-] , D. Polák [-] (60. M. Brož [-] ) , P. Šmucer [-] (74. P. Lorenz [-] ) , M. Jakoubek [-] , T. Valeš [-] (60. D. Nossek [-] ) , R. Polák [-] , J. Slavík [-] , L. Kracík [-] (74. O. Schwaninger [-] ) , L. Horák [-]

Hráči zápasu: J. Votoček - P. Šmucer , A. Rodr .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Krotil Ondřej - SMRČEK Jakub, ANDRÝS Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.