Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:00

3.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve vyrovnaném zápase to tam Hostinnému krásně padalo a Hlušice odjely s přídělem


Branky


0

Sedmé Hostinné hostilo šesté Hlušice a oba týmy se toužily po tomto zápase posunout v tabulce o něco výš. Oba týmy mají na svém kontě shodně jednu výhru i jednu prohru a oba mají ambice na čelní příčky. Velice pěkná návštěva dvě stě dvacet jedna diváků, viděla šest branek a fotbalem se bavila.

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase své šance proměnilo pouze Hostinné

 

Do první šance v zápase se dostal hostující Jan Batelka, ale své sólo neproměnil. V 16.minutě si na měkoučký centr naběhl domácí Rodr a přesnou hlavičkou poprvé překonal gólmana hostí Petra Batelku. Domácí se ujímají vedení 1:0 a gólman Batelka je viditelně otřesený a zraněný, ale po dohodě s trenérem se rozhodl pokračovat v zápase. Po obdržené brance Hlušice ožily a Jan Batelka se dostal do tří sólových úniků. Ke škodě celého mužstva ovšem ani jeden z nich neproměnil. V 42. minutě se v závaru před hostující bránou nejlépe zorientoval domácí Šmucer a propálil vše, co mu stálo v cestě. Domácí vedli 2:0. Do konce poločasu měl ještě obrovskou šanci hostující Šimůnek, ale i jeho rána šla vedle. Poločas tak skončil dvoubrankovým vedením domácích a to hlavně kvůli vychýlené mušce hostujících hráčů.

 

 

 

V druhém poločase marná snaha hostí o srovnání skóre

 

Do druhého poločasu vstoupil hostující tým s novým gólmanem. Do brány musel hráč Trejbal, protože zranění Petra Batelky se ukázalo vážnější a nemohl pokračovat. I průběh druhého poločasu je vyrovnaný, ale hostům dnes prostě není přáno. V 60.minutě zahrávají rohový kop. Hosté míč odvrátili přímo na kopačky domácích. Přišla přihrávka do strany a poté centr, na který si naběhl Horák a přesnou hlavičkou překonal gólmana Trejbala. Po dalších deseti minutách to bylo již 4:0, kdy se hlavou trefil střídající Filcsák, který byl na hřišti pouze minutu. V 83.minutě vstřelil domácí Valeš pátou branku svého týmu, když se z hranice pokutového území trefil přesně k tyči. Branka byla v zápise sice připsána Lorenzovi, ale hlavní je, že platila. V závěru zápasu neproměnil hostující Michal Batelka penaltu. Hostům se čestný úspěch nakonec podařilo vstřelit. V 88.minutě Šimůnek potáhl míč skrz celé vápno a poté takovou nenápadnou šajtličkou prohodil domácího gólmana Horáka a snížil na 5:1. Zápas skončil jednoznačným vítězstvím domácího týmu a to hlavně proto, že domácí své šance proměňovaly a hosté ne.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Hostinné
Vedoucí mužstva pan Pavel Šmucer: Přesto že výsledek je jednoznačný na hřišti tomu tak nebylo, bojovnost a nasazení nechybělo ani jednomu týmu, oba celky si vypracovaly spoustu brankových příležitostí, s tím rozdílem, že my jsme některé dokázali proměnit, soupeř ne. Hostům přejeme brzké uzdravení jejich zraněného hráče.

SK Čechie Hlušice
Vedoucí mužstva pan Jaromír Průcha: Co k tomu dodat. Jdeme čtyřikrát sami na branku a nic neproměníme. Navíc Batelka M. neproměnil penaltu a tak když nedáme branku, nemůžeme pomýšlet na vítězství. Fotbal se hraje na góly a ne na umělecký dojem.



Sestavy


TJ Tatran Hostinné
J. Horák [-] - M. Brož [-] (78. P. Lorenz [-] ) , D. Kracík [-] , L. Horák [-] , D. Polák [-] (71. M. Filcsák [-] ) - P. Šmucer [-] , L. Kracík [-] (86. J. Polomčák [-] ) , R. Polák [-] , T. Valeš [-] - A. Rodr [-] (71. Z. Pištora [-] ) , M. Jakoubek [-] -

SK Čechie Hlušice
P. Batelka [-] (46. J. Trejbal [-] ) - M. Batelka [-] , J. Špaček [-] , D. Žilka [-] , J. Šimůnek [-] , J. Soumar [-] , J. Batelka [-] , M. Šimůnek [-] , M. Strýhal [-] , J. Trejbal [-] , M. Novotný [-] (58. J. Mifek [-] )

ŽK: 9. D. Kracík , 22. L. Kracík , 75. M. Brož - 41. J. Trejbal .
Hráči zápasu: R. Polák - J. Batelka , J. Šimůnek .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.