Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:00

3.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nečekaná výhra Rudníku nad Trutnovem


Branky


0

Osmý Rudník hostil druhý Trutnov a všeobecně se očekávala jednoznačná výhra hostů z Trutnova. Jenomže fotbal je krásný v tom, že bourá statistiky a vždy se může zrodit překvapivý výsledek. Sto dvacet nadšených diváků vidělo zajímavý zápas, ve kterém padly čtyři branky.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po úvodním tlaku hostí, padly dvě branky Rudníku

Domácí tým měl veliký problém na místě gólmana a tak musel do brány mladý útočník David Čáp. Vstup do zápasu vyšel lépe hostům a v úvodních patnácti minutách si vypracovali tři dobré šance ke skórování. Jenomže střelci pouze seřizovali mušku, protože všechny tři tutovky šly vedle. V16.minutě pálil domácí Víšek a jeho střelu vytáhl hostující gólman Votoček na roh. Po dobře zahraném rohovém kopu, neuvěřitelně zachyboval hostující bek a nabídl tak Kučeravému možnost ke vstřelení branky. Kučeravý tuto nabídku neodmítl a poslal svůj tým do vedení 1:0.  Neuběhlo ani pět minut a domácí Zeman rozjel krásnou akci. Předložil míč Víškovi, který si udělal z hráčů kužele a přesnou přihrávkou našel Kučeravého, který svou druhou brankou, v podstatě do prázdné, zvýšil na 2:0. Poté následoval festival zahozených šancí Trutnova, při kterých se několikrát zaskvěl gólman Čáp. Ale taky se ukázala střelecká nemohoucnost hostů v dnešním zápase. Do kabin se tak šlo za stavu 2:0 pro domácí.

Marná snaha hostů o vstřelení branky v druhém poločase

Od začátku druhého poločasu bylo vidět, že se hosté jen tak lehce nevzdají. Jenomže v rozletu je zastavila druhá žlutá karta pro Jirku a tím pádem červená! Hosté sympaticky zápas nezabalili a vzadu hráli pouze na tři obránce. Jenomže Rudník hrál velice zkušeně, a i když čelil několika nebezpečným situacím, tak jeho hráči vyráželi do nebezpečných brejků. Po jednom takovém brejku, byl na konci akce domácí Zeman, který s přehledem rozvlnil síť za zády gólmana Votočka. Marnou snahu hostí o vstřelení branky dokumentovala nastřelená tyč Doubicem a po ráně Starého se otřáslo břevno. Dnes to prostě Rudníku vycházelo a gólmana Čápa nepřekonali ve svých tutovkách ani Kárník a ani Starý. V 71.minutě se dostal míč k Hlouškovi, který s absolutním přehledem, pomaloučkým šouráčkem obhodil bezmocného gólmana Votočka, který se musel dívat, jak se míč pomalounku kutálí za brankovou čáru. Vzhledem k proměňování šancí, je vítězství domácího Rudníku naprosto zasloužené.



Ohlasy k zápasu


TJ Rudník
Asistent trenéra pan Pavel Cerman: Neskutečný bojovný výkon celého mužstva nás přivedl ke třem bodům. A to ještě musel do brány náš mladý útočník Čáp, který v bráně podal fantastický výkon. Musím pochválit všechny hráče za nasazení, kdy nic nevypustili a odměnou jim byly tři body.

MFK Trutnov C
Vedoucí mužstva pan Jaroslav Votoček: Pokud bych utkání slovy trenéra našeho béčka, napsal bych, že jsme byli v poli lepším týmem, že jsme neproměnili šance a soupeř potrestal naši každou chybu. Nechci být však alibista proto, tuto několikrát použitou větu obejdu. Je třeba říct, že domácí vyhráli zaslouženě. Fotbal se totiž nehraje na krásu, ale na branky. Ty stříleli dnes jen domácí. My musíme slézt z hrušky dolů a začít dřít hned od první minuty.



Sestavy


TJ Rudník
D. Čáp [-] - P. Beláň [-] (78. J. Parasič [-] ) , M. Kučeravý [-] , J. Pecold [-] (73. T. Jebavý [-] ) , J. Prívara [-] , J. Štemberka [-] , J. Víšek [-] , P. Knap [-] , J. Vydra [-] (85. M. Kaňka [-] ) , M. Zeman [-] , M. Hloušek [-] (89. O. Putrovec [-] )

MFK Trutnov C
J. Votoček [-] - Z. Bělonožník [-] (73. J. Handlíř [-] ) , A. Starý [-] , M. Kancok [-] , J. Jankovič [-] (19. P. Chvalina [-] ) , Z. Doubic [-] , J. Zákravský [-] , O. Kárník [-] , D. Jirka [-] , L. Šimočko [-] , M. Tůma [-] (73. R. Horáček [-] )

ŽK: 40. M. Hloušek , 43. M. Zeman , 66. J. Víšek - 41. D. Jirka , 43. M. Kancok . ČK: 53. D. Jirka .
Hráči zápasu: D. Čáp , J. Vydra , M. Zeman .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Říha Mgr. Luboš - KOUTNÍK Michal, KLEČKA Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.