Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

2.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlušice prokázaly větší touhu po vítězství


Branky


0

Osmé hlušice hostily čtvrtý Rudník, ale mezi těmito týmy byl pouhý jednobodový rozdíl. Obě mužstva v prvním kole prohrála a obě doufala v nějaký bodový zisk. Pěkná návštěva 126 diváků viděla šest gólů a určitě byla s výsledkem zápasu spokojena.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase museli domácí otáčet skóre

Vstup do zápasu se lépe povedl hostům, kteří se již  v 10.minutě ujali vedení. A ta branka stála za to. Hostující Zeman si převzal míč, ze všech obránců udělal statisty a rozvlnil síť za zády bezmocného gólmana Batelky. Domácím týmem tato branka na chvilku otřásla, ale brzy se oklepal a začal být tím lepším mužstvem. V 13.minutě se dostal do souboje hostující gólmana Čápa a domácí útočník Svěcený. Domácí hráč byl důraznější a přehlavičkoval gólmana Rudníku. Bylo srovnáno na 1:1. V 26.minutě se tato situace skoro přesně opakovala. Tentokrát vyhrál hlavičkový souboj Michal Batelka, ale jeho hlavičku odvrátil hostující bek. Michal si ovšem míč doběhl a skóroval do odkryté brány. V 33.minutě předvedl Michal Batelka překrásnou individuální akci, na konci které byl míč třepetající se v síti za zády gólmana hostí Čápa. Domácí vedli 3:1 a tak skončil i první poločas.

V druhém poločas Rudník snížil, ale dlouho mu to nevydrželo

V druhém poločase domácí tým hru kontroloval a vypadalo to, že v poklidu dotáhne zápas do vítězného konce. Jenomže v 62.minutě využil chybičky domácího obránce Knap a po hezké individuální akci snížil na 3:2. Hosté chvilku věřili, že by mohli srovnat stav utkání, ale patnáct minut před koncem předvedli domácí rychlou kombinace po ose Špaček - Batelka - Svěcený. Na konci akce byl Svěcený, kterému se povedlo pod padajícím gólmanem Čápem, zasunout míč do brány. Tato branka utkání definitivně rozhodla a zápas se pak již jen dohrál. Vítězství domácích Hlušic je naprosto zasloužené, protože byly po celý zápas lepším týmem.





Ohlasy k zápasu


SK Čechie Hlušice
Vedoucí mužstva pan Jaromír Průcha: V korektně hraném utkání jsme šli za svým cílem a tím bylo vítězství. Malá komplikace přišla, když hosté vstřelili úvodní branku utkání, ale ještě do poločasu utkání jsme výsledek otočili a v druhém poločase vítězství pohlídali.

TJ Rudník
Asistent trenéra pan Pavel Cerman: Museli jsme vzít tři dorostence, kteří ještě hráli předtím zápas. Tímto jim chci poděkovat za ochotu hrát za nás. Do brány navíc musel veterán Čáp. Po snížení na 3:2 jsme chvilku doufali, že bychom mohli vyrovnat, ale po čtvrté brance bylo hotovo. Chtěli bychom poděkovat domácím za vstřícnost, když nám vyšli vstříc při našich materiálních potížích.



Sestavy


SK Čechie Hlušice
P. Batelka [-] - M. Svěcený [-] , M. Batelka [-] , J. Špaček [-] (84. J. Beránek [-] ) , E. Pařízek [-] (46. J. Trejbal [-] ) , J. Šimůnek [-] , J. Soumar [-] , J. Batelka [-] , M. Šimůnek [-] , M. Strýhal [-] (86. D. Václavík [-] ) , M. Novotný [-]

TJ Rudník
J. Čáp [-] - T. Svoboda [-] , J. Prívara [-] , J. Štemberka [-] , J. Víšek [-] , P. Knap [-] , J. Vydra [-] , M. Zeman [-] , M. Kaňka [-] (46. M. Janoušek [-] ) , D. Čáp [-] (59. J. Parasič [-] ) , M. Hloušek [-]

ŽK: 50. J. Soumar , 80. M. Strýhal - 20. M. Zeman .
Hráči zápasu: M. Batelka , M. Svěcený - P. Knap , J. Prívara .
Počet diváků: 126. Rozhodčí: Stejskal Luboš - ODVÁRKO Jakub, KUBIŠTA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.