Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

2.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jičín deklasoval Hostinné


Branky


0

Jičín v minulém kole prohrál v Hradci Králové na Lokádě a v domácím prostředí chtěl své zaváhání napravit. Čekal ho v podstatě oblíbený soupeř. Protože i když je Hostinné výborným mužstvem, tak se mu na Jičín vůbec nedaří a i na podzim s ním prohrálo oba zápasy. Kupodivu se statistika potvrdila i tentokrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé dva góly v prvním poločase ovlivnily celý zápas

Začátek utkání byl vyrovnaný a dokonce by se dalo říct, že lepší na míči byli hosté, kteří si vytvořili i první dvě šance. Jenomže jičínský gólman Mauer byl na místě a gól za svá záda nepustil. V 8.minutě dostali domácí výhodu přímého kopu. K míči se postavil trenér jičínského áčka Jeníka a nádhernou střelou vymetl šibenici Zítkovi brány. Domácí se ujali vedení 1:0. Neuběhly ani dvě minuty a už to bylo 2:0. Chybičky v hostující obraně dokonale využil domácí Horáček, který se zmocnil míče a po kličce gólmanovi zavěsil do prázdné. Tato druhá branka hostujícím týmem evidentně otřásla a na hřišti dominoval domácí Jičín. V 36.minutě předvedl překrásnou individuální akci domácí Buček a na jejím konci předložil míč Řeháčkovi, který navýšil skóre pro domácí Jičín na 3:0. Do šaten se šlo o hodně veseleji domácím hráčům.

Hostům se skórovat nepodařilo ani v druhém poločase

Do druhého poločasu nastoupilo Hostinné s odhodláním něco se zápasem udělat a hru vyrovnalo. Jenomže domácí obrana dirigovaná Řeháčkem, byla nepřekonatelná a tak po dvaceti minutách bylo definitivně rozhodnuto. V 70.minutě se nádherně trefil Jeník a svou druhou brankou v zápase navýšil skóre domácího týmu už na hrozivých 4:0. Tato branka hosty definitivně zlomila a zápas se jen dohrával. Vítězství domácího týmu je naprosto zasloužené. A jičínské prokletí pro Hostinné nadále trvá.





Ohlasy k zápasu


SK Jičín B
Vedoucí mužstva pan Matějka Jaroslav: Vyšel nám vstup do zápasu a v desáté minutě jsme vedli již 2:0. Dá se říct, že o výsledku zápasu bylo prakticky rozhodnuto, protože jsme již pak soupeře nepustili do žádných vážných brankových příležitostí a zaslouženě vysoko zvítězili. Dvě nádherné branky vstřelil trenér našeho Áčka Miroslav Jeník, kterému se v zápase hodně dařilo.

TJ Tatran Hostinné
Vedoucí mužstva pan Šmucer Pavel: Soupeř byl lepší a zaslouženě vyhrál. V úvodu jsme nehráli špatně, ale zabrzdily nás dva rychlé góly. Když jsme se v druhém poločase nadechovali k náporu tak přišel opět gól a bylo po zápase.



Sestavy


SK Jičín B
L. Mauer [-] - J. Mészároš [-] , J. Krykorka [-] , M. Jeník [-] , J. Řeháček [-] - P. Horáček [-] (64. T. Klaban [-] ) , P. Mikolášek [-] , T. Bucek [-] , L. Janda [-] - M. Mészáros [-] , R. Pluhař [-] -

TJ Tatran Hostinné
J. Zítko [-] - A. Rodr [-] , D. Kracík [-] , D. Polák [-] , P. Šmucer [-] , M. Jakoubek [-] , R. Polák [-] , J. Slavík [-] , L. Kracík [-] , P. Lorenz [-] (85. J. Horák [-] ) , L. Horák [-]

ŽK: 44. J. Krykorka - 60. R. Polák , 77. A. Rodr .
Hráči zápasu: M. Jeník , J. Řeháček .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Špaček Ladislav - HLAVÁČ Martin, STYBLÍK Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.