2:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2016 15:00

1.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Předměřice rozhodly o svém vítězství již v prvním poločase


Branky


0

Předměřice do jarní části sezony vstupovaly s dvanácti body a hosté z Trutnova měli o bodík navíc. Konec podzimní části domácím vyšel a tak chtěli na dobré výkony navázat. Ale totéž platí o hostech z Trutnova, kteří vyhráli skupinu B. I když hosté zaspali začátek zápasu, tak i tak sahali po bodech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výborný nástup domácích v prvním poločase

Domácí tým má problémy na brankářském postu a tak si musel gólmana vypůjčit z dorostu. Od začátku zápasu bylo vidět, že hosté hrají na přírodní trávě poprvé a domácí toho náležitě využívali. Až do 25.minuty to byl souboj domácích hráčů s vynikajícím gólmanem Votočkem v bráně trutnovského céčka. Lepší pohyb domácího mužstva vedl i k první brance. Hostující Chvalina neustál souboj, který rozhodčí jako faul neposoudil. Míč se odrazil k Voborníkovi a ten pomocí teče hostujícího hráče, překonal bezmocného gólmana Votočka. Předměřice se ujaly vedení 1:0. O deset minutek později se k odraženému míči dostal domácí Frank a krásnou střelou od břevna poslal svůj tým do dvoubrankového vedení. První poločas, tak zcela zaslouženě vyhrál domácí tým.

V druhém poločase se hostům podařilo pouze snížit na rozdíl jediné branky

Do druhého poločasu hosté změnili rozestavení a hlavně i přístup ke hře. Od začátku hru minimálně vyrovnali a po hodině hry byli již lepším týmem. Všechno nastartovala šance Doubice, kterou ještě gólman domácích Horáček kryl. V 65.minutě předvedl pěknou akci dorostenec Tůma, který byl na hřišti pouze čtyři minuty. Přihrál míč Doubicovi a tomu se konečně podařilo překonat Horáčka v bráně Předměřic. Trutnov snížil na 2:1 a i nadále se snažil útočit. Jenomže ze své převahy vytěžil pouze tři rohové kopy a žádnou branku. Tři body tak zůstaly v Předměřicích a Trutnov odjížděl domů s prázdnou.





Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Předměřice n. L.
vedoucí mužstva pan Martin Pšenička: Do zápasu jsme šli s gólmanem z dorostu, který podal výborný výkon. Naším cílem bylo hrát vzadu na jistotu a nepustit soupeře ke zbytečnému zakončení. To se nám dařilo až do 65.minuty. Ale i poté jsme si zápas pohlídali a dovedli do vítězného konce. Vzhledem k prvnímu poločasu je naše vítězství zasloužené.

MFK Trutnov C
vedoucí mužstva pan Jaroslav Votoček: Jsme zklamaní, že jsme nebodovali, soupeř nebyl o tolik lepší. Domácí měli hodinu utkání pod kontrolou, a tak si body zasloužili více.



Sestavy


TJ Slavoj Předměřice n. L.
A. Horáček [-] - T. Ponikelský [-] , R. Frank [-] (65. A. Hronek [-] ) , Š. Pekáč [-] (90. J. Mach [-] ) , O. Vyleťal [-] , M. Strakatý [-] , D. Lejp [-] , J. Bareš [-] , P. Paizker [-] , J. Voborník [-] , L. Ponikelský [-]

MFK Trutnov C
J. Votoček [-] - D. Jirka [-] (61. M. Tůma [-] ) , J. Jankovič [-] , P. Chvalina [-] (61. J. Karmáček [-] ) , M. Kulda [-] , Z. Doubic [-] , J. Zákravský [-] , O. Kárník [-] , Z. Bělonožník [-] (76. P. Doubic [-] ) , L. Šimočko [-] , R. Horáček [-]

ŽK: 43. P. Paizker - 50. O. Kárník .
Hráči zápasu: T. Ponikelský - J. Votoček , Z. Doubic .
Místo: Předměřice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Pálka Martin - TRYZNA Lukáš, JANSA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.