Merklín poráží favorita


Branky


0

Třetí celek soutěže ze Střížovic podlehl domácímu B týmů Merklína. Střížovice nastupovaly do utkání ve velmi oslabené sestavě, která měla pouze 12 členů včetně 6ti dorostenců. Za vyrovnaného stavu 1:1 se hosté po vyloučení domácího hráče dostali do mnohem komfortnější situace, ale jelikož se jim nepodařilo žádnou branku vstřelit a naopak inkasovali, tak domácí mohli slavit cenný skalp favorita

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dotahují ztrátu

Přesto, že hosté nastoupili ve značně oslabené sestavě, tak se dovedli prosadit jako první. Ve 4. minutě se dostal k zajímavé střele hostující Václav Houdek, balón z jeho kopačky těsně před brankářem klepl o zem, na což byl brankář domácích Daniel Špirk již krátky. Odpověď ze stany domácích přišla brzy. V 16. minutě po chybě obránce hostů se z rohového kopu nemýlil domácí Stanislav Špirk a bylo vyrovnáno 1:1. Krom dvou žlutých karet na straně hostů to bylo ale vše co nám první poločas nabídl a tak se hráči rozešli do šaten za smírného stavu.

Merklín dovršil obrat

Ve druhé půli se projevil početní rozdíl na střídačce obou týmů a čerstvé síly na straně domácích byly vidět. Po několika karetních trestch, převážně na straně domácího týmu, se v 63. minutě dočkal červené karty domácí Josef Brejcha. Hosté se tak dostali do zajímavé a nadějné sitauce. Po tomto vyloučení ale následovala rozhodující branka domácích v 69. minutě. Po střele domácího Pavla Štádlera byl míč tečován hostujícím hráčem a doputoval až za záda gólmana Ondřeje Pelikána. Domácí se poté soustředili na to, aby neinkasovali a nepouštěli hosty do šancí. V 81. minutě musel sáhnout k jedinému možnému střídání trenér Střížovic, jelikož zranění Jiřímu Průchovi nedovolilo pokračovat ve hře. Domácí si svůj náskok dovedli pohlídat až do konce zápasu a získali důležité vítězství.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Střížovice
Roman Klíma: Chybělo nám 6 hráčů ze základní sestavy. Byli jsme rádi, že nás bylo dokonce 12 díky dorostencům, ale podle toho taky hry vypadala. Nicméně i přes to, to byl vyrovnaný zápas. Na to, jakou jsme měli sestavu, tak jsme nakonec za výsledek rádi.



Počet diváků: 55. Rozhodčí: Šálková Helena - FRGAL Lukáš, KLIK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.