1:2p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 17:00

21.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dnešice doma získaly bod


Branky


0

Kdo by to byl čekal, ale favorizovaní hosté o svém vítězství museli rozhodovat až v penaltách. Po první půli domácí dokonce senzačně vedli. Pro domácí má bod z tohoto zápasu cenu zlata.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Překvapivé vedení Dnešic

Zápas začal opatrně. Ze vzájemného oťukávání vybočila pouze střela domácího snajpra Martina Schlehofera, kterou zdemyslický brankář Ondřej Kropík vykopl. Ve 14. minutě už Martin Schlehofer skóroval, když se dělovkou zpoza vápna trefil pod břevno, čímž poslal domácí celek do vedení. Zdemyslice zvýšily obrátky a hojně se v jejich prospěch začaly množit standardní situace,  avšak ani to k ohrožení dnešické branky nevedlo. Naopak hostující brankář jen se štěstím nekapituloval, když přesně do jeho náruče doputovaly dvě nepříjemně tečované střely dnešických středopolařů a stejně tak i hlavička domácího kapitána Václava Hory z bezprostření blízkosti. Stav o poločase byl 1:0.

Hosté vyrovnali

Druhý poločas přinesl spíše boj a o fotbalové momenty byla nouze. Dnešice dále odolávaly, a to až do 58. minuty, kdy z nepřehledné situace v rohu hostující poloviny hřiště vyústil brejk, po němž vyběhnuvšího brankáře domácích Michala Klíra obhodil kapitán Zdemyslic Aleš Polívka. Rozhodnutí měl na kopačce dnešický Martin Schelhofer, který obešel zdemyslického gólmana, ale skórovat do prázdné branky mu znemožnil jeden z vracejících se obránců. Za nerozhodného stavu 1:1 se muselo o zisku bonusového bodu rozhodnout v penaltách.

Zkušenost vítězí

V penaltách si hosté zisk bonusového bodu zkušeně pohlídali a za stavu 4:2 rozhodli o svém dvoubodovém zisku z tohoto utkání.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dnešice
Radek Bagoš: Musíme se spokojit s bodem. Z tohoto utkání proti favoritovi více vytěžit nešlo.




Sestavy


TJ Sokol Dnešice
M. Klír [-] - R. Bárta [-] , S. Duspiva [-] , R. Bagoš [-] , I. Frous [-] (86. D. Schuster [-] ) - M. Jeslínek [-] , L. Jeslínek [-] , J. Bláha [-] , V. Hora [-] - M. Schlehofer [-] , D. Kagánek [-] (89. K. Schlehofer [-] )

TJ Zdemyslice
O. Kropík [-] - M. Šamšula [-] , J. Kotora [-] (76. J. Kroc [-] ) , M. Kysela [-] , T. Šilhánek [-] , O. Rous [-] , A. Polívka [-] , T. Lang [-] (83. V. Hejl [-] ) , V. Bončo [-] , V. Krňoul [-] , J. Fiala [-]

ŽK: 41. L. Jeslínek , 50. R. Bárta , 73. I. Frous , 78. D. Kagánek - 39. O. Rous , 57. T. Lang , 78. J. Fiala .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Kašpar Zdeněk - VOKÁČ Petr (N), KYSELA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.