Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 17:00

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dnešice poráží favorita


Branky


1

Střížovice, které se na jaře šplhají tabulkou narazily na půdě 11. Dnešic. Ty dovedly zvítězit 4:1 i přesto, že od 34. minuty hrály pouze v 10ti mužích a doma vybojovaly cenné tří body proti favoritovi. Nezapomeňte přidat vaše fotky či videa, vložit komentář k utkání a ohodnotit zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodujících náskok Dnešic

Domácí vstoupili do utkání ve velkém stylu. Již v 2. minutě hostující obraně unikl Martin Schlehofer a trefil tyč. Skóre se nezměnilo ani v 5. minutě, protože gól Václava Hory po doklepnutí přímého kopu nebyl uznán pro postavení mimo hru. A tak si  v 12. minutě na rohový kop naskočil hostující Vladimír Volf a Střížovice rázem vedly. Za dvě minuty bylo srovnáno. Dnešický Martin Schlehofer ustál souboj s dvěma protihráči a přesnou ranou zpoza pokutového území vsítil. Když pak domácí Dominik Kagánek v brejku v 28. minutě nezaváhal, Dnešice se dostaly do zaslouženého vedení. Následně malou domů Střížovic vystihl Martin Schlehofer a vedení domácích se zvětšilo na dvě branky. V 38. minutě dnešický Václav Hora neudržel nervy na uzde, zbytečně vrazil do střížovického brankáře Ondřeje Pelikána, který již měl míč ve svých rukavicích a putoval předčasně pod sprchy. Střížovice ovšem z přesilovky do konce nic kloudného nevyprodukovaly. A tak hvizd rozhodčího ukončijící poločas zazněl za stavu 3:1.

Přesilovka Střížovic

Střížovicím nepříznivý stav velel vstoupit do druhé půle aktivněji. Jejich aktivita ovšem narážela na tuhý odpor Dnešic, dlouho nevedla k šancím až nakonec Střížovice samy inkasovaly, když čtvrtou branku z rychlého protiútoku vstřelil v 66. minutě Martin Jeslínek. Hosté ze Střížovic se v gólové příležitosti ocitli až v 82. minutě, ale Vladimír Volf ze solidní pozice přestřelil. Skóre tak zůstalo 4 : 1 v domácí prospěch a domácí tak mohli slavit zaslouženou a překvapivou výhru.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dnešice
Radek Bagoš: Další utkání s kvalitním soupeřem jsme poctivě odpracovali, čehož si velice vážím. Situaci jsme zkomplikovali vyloučením Hory, ale jinak jsme měli utkání převážně pod kontrolou. Těší mě, že jsme si vzali ponaučení z omylu se Soběkury a nese nám to body ze zápasů se soupeři daleko silnějšími.

TJ Sokol Střížovice
Roman Klíma: Vůbec nám nešly dávat góly a špatně se nám dostávalo do šancí. Navíc jsme měli i problémy se sestavou. Dostali jsme čtyři branky z protiútoků.



Sestavy


TJ Sokol Dnešice
M. Klír [-] - L. Jeslínek [-] , R. Bagoš [-] , I. Frous [-] , J. Suchý [-] (16. J. Bláha [-] ) - D. Turek [-] (82. K. Schlehofer [-] ) , M. Jeslínek [-] , S. Duspiva [-] , V. Hora [-] - D. Kagánek [-] , M. Schlehofer [-] (54. J. Cader [-] ) -

TJ Sokol Střížovice
O. Pelikán [-] - J. Šilhánek [-] , R. Klíma [-] , J. Doležal [-] - V. Hrubý [-] (59. B. Nováček [-] ) , V. Běhálek [-] , M. Houdek [-] , V. Volf [-] , V. Houdek [-] , J. Průcha [-] - F. Fremr [-]

ŽK: 20. L. Jeslínek , 89. K. Schlehofer - 36. O. Pelikán , 42. V. Houdek , 48. J. Průcha , 66. F. Fremr , 70. M. Houdek , 89. J. Šilhánek , 90. R. Klíma . ČK: 34. V. Hora .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Ruda Daniel - VELÍŠEK Jiří, LEGÁT Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
29. 4. 2016 13:31
HENRY HENRY copa ta cervena zas