P. Braun 75.
1:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

1:4
(0:3)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Dolní Lukavice poráží Záluží


Branky


0

Souboj dvou vyrovnaných mužstev dopadl lépe pro hosty a i přes vyloučení v 70. minutě si dovedli udržet svůj třígólový náskok až do konce a získat cenné vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní branky hostů

Přestože domácí měli ze hry v první půli více, tak góly těžila pouze hostující Lukavice. Už ve 4. minutě se trefil hostující Ladislav Vajai a poslal svůj tým do vedení. Náskok Dolní Lukavice navýšil už ve 14. minutě Robert Samek na 2:0. Po dlouho vyrovnané hře se v 37. minutě trefil další hráč hostí. Do třígólového trháku poslal Lukavici Daniel Ščíslák. Hosté mohli do kabin odcházet výrazně spokojenější. Prakticky ze tří šancí vstřelili 3 branky a ukázali jak by měla vypadat úspěšnost zakončení.

Pokus o remízu

Domácí se nevzdali a od začátku druhé půle bojovali a snažili se vyrovnat. To se jim dlouho nedařilo. Zvrat v utkání přinesla až 70. minuta zápasu, kdy hostující útočník Miloslav Kokoška byl po druhé žluté v zápase vyloučen. V 75. minutě se hlavou prosadil po centru od praporku kanonýr domácích Pavel Braun. Domácí povzbuzení vstřelenou brankou se snažili protlačit míč za záada brankáře hostí Karla Frančíka. Hráči Dolní Lukavice se snažili domácí do ničeho nepouštět. V 85. minutě se hosté dovedli i v početní nevýhodě opět prosadit. V 85. minutě se trefil opět Vladislav Vajai a udělal definitivní tečku za zápase. Stav po závěrečném hvizdu rozhodčího byl 1:4.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Záluží
Petr Zahradník: Utkání bylo fotbalově velice bohaté. V první půli jsme ze 3 útoků soupeře třikrát inkasovali, přestože jsme byli o malinko lepší. Druhou půli jsme začali s převahou a snížili jsme, ale vzápětí jsme opět inkasovali a to nás zlomilo.


Sestavy


TJ Sokol Záluží
R. Cihlář [-] - L. Mlnařík [-] , P. Braun [-] , J. Šmidingr [-] , J. Povolný [-] , J. Urbánek [-] , L. Pondělík [-] , Z. Vacek [-] , V. Schamberger [-] , M. Hnilička [-] , V. Zahoř [-]

TJ Sokol Dolní Lukavice
K. Frančík [-] - R. Kokoška [-] , M. Marics [-] , D. Bešta [-] , R. Tolar [-] - M. Kastner [-] , L. Vajai [-] , M. Myslivec [-] , D. Ščíslák [-] - M. Kokoška [-] , R. Samek [-]

ŽK: 17. M. Kokoška . ČK: 70. M. Kokoška .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Křen Jiří - FEJT Zdeněk (N), HAJŽMAN Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.