6:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradec si s oslabeným Merklínem poradil


Branky


48. J. Ibehej , 51. O. Kiss (p.) , 69. O. Kiss , 80. M. Douša , 86. O. Lihm , 90. J. Hrdina ml.
0

Vedoucí tým soutěže se utkal s 10. celkem soutěže. Vzhledem k tomu, že Merklín hrál současně A i B tým, tak bylo jasné, že na béčko mnoho hráčů nezbyde. S oslabeným soupeřem si domácí dovedli poradit celkem jednoznačně, ze začátku to ale vše vypadalo úplně jinak.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Důslední hosté

První poločas vypadla absolutně odlišně, než by se dalo předpokládat. Hosté se prezentovali důraznou hrou a převaha domácích byla ta tam. Merklínští nenechali hráče Hradce chvíli napokoji, všas k nim přistupovali a nedovolovali jim téměř nic, krom jediné šance za celý poločas, která ale zůstala neproměněná. Jedinou významnější událostí první půle se stala žlutá karta pro hostujícího Ondřeje Polívku z 31. minuty. První poločas skončil smírně 0:0.

Hostům došly síly

Po domluvě v kabině domácích a fyzicky náročném prvním poločasu pro hosty se poměr sil na trávníku změnil. Favorizovaní domácí ovládli celý poločas. Už v 47. minutě se po individuální akci prosadil kanonýr domácích Jakub Ibehej. V 48. minutě bylo pro hosty ještě hůře. Když byla na domácího obránce Bohumila Andrleho odpískána penalta, zvýšil náskok domácích Ota Kiss, který napodruhé dovedl překonat hostujícího gólmana Daniela Špirka. Na 3:0 navyšoval v 68. minutě opět Ota Kiss, který si nadhodil balon a z dálky nedal merklínskému brankáři šanci. V 79. minutě se prosadil po pěkné akci skvěle hrajícího Ondřeje Lihma Matěj Douša. V 85. minutě si duo Lihm - Douša prohodilo role a Ondřej Lihm navyšoval už na 5:0. Poslední tečkou za katastrofickým poločasem pro hosty byla branka kapitána Jiřího Hrdiny, který se vrátil na hřiště po zranění a poslední brankou utkání završil svůj dobrý výkon. Zápas skončil 6:0 a domácí potvrdili roli favorita a svojí první příčku v tabulce.



Ohlasy k zápasu


SK Hradec 1946
Miroslav Marko: V sobotu jsme nastoupili k dalšímu domácímu utkání s béčkem Merklína,které v minulém kole utržilo debakl 12:0. Přesto jsem hráče upozornil, že nám nic nedají zadarmo. A takto vypadal i první poločas. V poločase jsem hráčům řek,že je třeba zlepšit zpracování míče a přihrávku a najednou to šlo. Teď se dobře připravit asi na nejsilnějšího soupeře-Zdemyslice,kam zajíždíme v sobotu.

TJ Sokol Merklín B
Jan Bláha: Vzhledem k tomu, že hráli oba naše týmy současně, tak se sestava tvořila až na poslední chvíli. Nicméně první půli jsme odehráli velice dobře, domácí jsme pustili jen do jedné šance. V té druhé půli nám už došli síly a domácí toho využili.



Sestavy


SK Hradec 1946
P. Kosť [-] - M. Bečvář [-] , J. Toman [-] (46. J. Hrdina ml. [-] ) , T. Vozabule [-] , B. Andrle [-] - O. Kiss [-] , J. Šubrt [-] , O. Lihm [-] , Š. Kundrata [-] - P. Andrle [-] (63. M. Douša [-] ) , J. Ibehej [-]

TJ Sokol Merklín B
D. Špirk [-] - J. Grüner [-] , V. Tichota [-] , T. Hraběta [-] , J. Bláha [-] , S. Špirk [-] , J. Toman [-] , R. Kubát [-] , J. Brejcha [-] , J. Klíma [-] (60. M. Šambergr [-] ) , O. Polívka [-] (73. V. Hettler [-] )

ŽK: 67. J. Ibehej - 31. O. Polívka , 58. J. Bláha , 62. T. Hraběta .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Langmajer Lukáš - FIŠER František (N), ANDERLE Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.