Béčko Radešínky porazilo Ujčov a zachránilo se


Branky


0

Béčko Radešínky porazilo oslabený Ujčov vysoko 7:0  a zachránilo se v III. třídě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstřelili tři branky

V 25. kole třetí třídy se utkalo o záchranu bojující Béčko Radešínské Svratky a třetí v tabulce Ujčov. Hosté přijeli v oslabené sestavě, když do branky musel hráč z pole Pavel Mitáš. Utkání začalo náporem domácích a po 30. vteřinách hry hosté ve vápně faulovali a rozhodčí Tomášek nařídil pokutový kop. Ten bezpečně proměnil Zdeněk Starý - 1:0. V dalším průběhu zápasu měli více ze hry domácí. Změnu skóre přinesla 25. minuta, kdy po kombinaci několika hráčů se dostal míč až k Petru Novotnému, který sám před brankářem Mitášem nezaváhal a placírkou poslal míč k tyči - 2:0. Ve 26. minutě měli výhodu přímého volného kopu hosté, ale brankář domácích Petr vytáhl bravurní zákrok. Byla to nakonec jediná střela hostů na branku domácích v celém zápase. Ve 28. minutě se měnilo skóre zápasu potřetí. Bohumil Jandourek vlétl mezi dva obránce do vápna a přihrávkou našel volného Petra Novotného, který se před prázdnou brankou nemýlil - 3:0. Do konce poločasu se již skóre nezměnilo, a tak do kabin odcházeli spokojeni domácí.

Petr Novotný vstřelil čtyři branky v zápase

Vstup do druhého poločasu vyšel lépe domácím. Ve 49. minutě centroval z pravé strany Jan Dostál, který našel hlavu Petra Novotného, který tímto gólem dokočil hattrick. V 55. minutě fauloval na středu hřiště ze zadu Petr Jozífek a z rukou rozhodčího Tomáška viděl možná i přísnou červenou kratu. V 57. minutě domácí zvýšili skóre zápasu na - 5:0, když Pekárek našel před prázdnou brankou Petra Novotného a ten vstřelil již svoji čtvrtou branku v zápase. V 76. minutě hlavičkoval do prázdné branky Kříž, ale jeho střelu zastavil na brankové čáře rukou Jakub Sedler a též viděl za tento zákrok červenou kartu. K následné penaltě se postavil Tomáš Kilián a tu zkušeně proměnil jako starý mazák - 6:0. Skóre zápasu nakonec uzavřel v 81. minutě Tomáš Kříž, který proměnil přečíslení čtyř hráčů na jednoho a doklepl míč do prázdné branky - 7:0.



Ohlasy k zápasu


FK TJ Radešínská Svratka B
Pavel Sáblík: Ujčov přijel oslaben, my jsme byli zase posíleni, což rozhodlo. Celý zápas jsme hráli výborně a chtěl bych hlavně pochválit celý tým. Naopak to, co zde předvedl hlavní rozhodčí, bylo jedno z nejhorších rozhodování za celé jarní kola, co jsem viděl.

SK Ujčov
Oskar Jančík: Dnes bylo vše dané předem-domácí šli za cílem záchrany v soutěži s kvalitou a důrazem na hřišti, my jsme tuto neděli pojali jako výlet a pro zbytek soutěže se budeme muset poprat s motivací a se značně prořídlém kádru. Omlouvám se našim věrným fanouškům,kteří zaslouží absolutorium za podporu a to nejen dnes.



Počet diváků: 56. Rozhodčí: TOMÁŠEK Petr - ŠOUSTAR Miloš (N), MAREŠ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.