Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 16:30

25.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Měřína deklasovalo Štěpánov B


0

Štěpánov B se rozloučil s III. třídou v domácím prostředí vysokou porážkou o sedm branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Měřín B třikrát skóroval

V 25. kole třetí třídy se utkalo o záchranu bojující Béčko Měřína na hřišti již jasně posledního a sestupujícího Štěpánova B. Začátek zápasu se odehrával za dusného počasí převážně ve středu hřiště. Čekalo se na první chybu obou celků, ale větší motivace tří bodů přeci jen více hnalo dopředu rezervu Měřína. První zahrozili podle očekávání hosté a po pěkné akci se prosadil Michal Hladík, který rozjel své gólové představení - 0:1. Ve 36. minutě se skóre měnilo podruhé, když Tomáš Bumbálek překonal bezmocného brankáře domácích Stanislava Jelínka - 0:2. Zápas pak rozhodl ve 43. minutě Marcel Kožený, který se prosadil po pěkné kombinaci - 0:3. Hosté mohli být s výsledkem spokojeni a odcházeli do kabin s dostatečným náskokem.

Michal Hladík dokončil hattrick

Ve druhém poločase se již hrálo převážně jen na branku domácích. Hned dvě minuty po pauze se prosadil Tomáš Láznička - 0:4. Poté pokračovalo dobývání domácí branky, které ukončil až v 70. minutě muž zápasu Michal Hladík - 0:5. Domácí pak v jediné šanci zápasu již málem slavili branku, ale obrana hostů vyhlavičkovala míč z prázdné branky. Měřínští tak až v samotném závěru zápasu dokončili debakl domácích. Nejprve se prosadil po pěkné akci v 87. minutě Michal Hladík a dokončil hattrick - 0:6. O dvě minuty poté dal konečnému výsledku svou podobu druhou brankou v zápase Tomáš Bumbálek - 0:7. Měřín si tak výhrou zajistil záchranu v soutěži.



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Měřín B
František Panáček: Do zápasu jsme šli s jednoznačným cílem odvézt si ze Štěpánova všechny body. Ovšem začátek zápasu tomu nenasvědčoval. Začali jsme nervózně a nemohli jsme se dostat do tempa. Postupně jsme se přebírali otěže zápasu my a po první vstřelené brance jsme se dostali do zápasu a do půlky jsme navýšili o další dvě branky. Ve druhé půli jsme přidali ještě čtyři a zápas byl jasně v naší režii. Soupeř si vytvořil pouze jedinou šanci, kterou vyhlavičkoval hostující obránce.



Sestavy


FK Železárny Štěpánov nad Svratkou B
S. Jelínek [-] - P. Macháček [-] , D. Kintr [-] , I. Jílek [-] (46. V. Kovalchuk [-] ) , T. Samek [-] , J. Veselský [-] , J. Kintr [-] (74. Z. Kučera [-] ) , J. Lukášek [-] , L. Macinský [-] , T. Richter [-] , M. Fiala [-] (46. V. Kutnyk [-] )

TJ Jiskra Měřín B
J. Chvátal [-] - T. Bačák [-] (76. Š. Král [-] ) , D. Hrůza [-] , P. Král [-] , D. Horák [-] - T. Bumbálek [-] , M. Kožený [-] (62. D. Kolouch [-] ) , M. Sýkora [-] , M. Hladík [-] - V. Crkal [-] (71. S. Bartušek [-] ) - T. Láznička [-]

ŽK: 33. J. Lukášek , 39. T. Samek , 79. T. Richter - 40. D. Hrůza , 52. M. Sýkora .
Počet diváků: 43. Rozhodčí: NEBOLA Jaroslav - ŠPRÁCHAL Tomáš (N), VESELSKÝ Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.