Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 16:30

24.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólová přestřelka vyzněla lépe pro Béčko Radostína. David Toman pěti góly rozstřílel Štěpánov B.


Branky


0

Radostín B získal potřebné body a zachoval si naději na záchranu v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase padlo šest branek

Již sestupující rezerva Štěpánova hostila ve 24. kole III. třídy o záchranu bojující Béčko Radostína. Jen vítězství mohlo zachovat hostům reálnou šanci na záchranu v soutěži. Již v 11. minutě začal své gólové představení David Toman, který poslal hosty do vedení - 0:1. Domácí dezorientovaná obrana se ještě nestačila rozkoukat po obdržené brance a za minutu udeřil David Toman podruhé - 0:2. Bláznivou čtvrthodinu ale uzavřeli ve 14. minutě domácí a Davidem Kintrem snížili - 1:2.Domácí byli při chuti a přitlačili hosty na jejich polovinu. Výsledkem tlaku byla vyrovnávací branka Jana Veselského - 2:2. Ale hosté měli dnes v útoku výborného Davida Tomana, který opět poslal hosty do vedení a završil tím také svůj hattrick - 2:3. Do kabin ale mohli jít nakonec spokojenější domácí, kteří Petrem Macháčkem vyrovnali - 3:3. Druhá půle tak slibovala zajímavou podívanou.

Ve druhé půli skóroval jen Radostín

Druhý poločas začaly oba týmy přeci jen opatrněji v obraně a dlouhé minuty se čekalo na gól. Až v 63. minutě Josef Koudela poslal Radostín do vedení - 3:4.  V 70. minutě se opět měnilo skóre a opět to byl David Toman, který se nemýlil - 3:5. A dnes to byl jeho zápas, protože o čtyři minuty později vstřelil pátou branku v zápase - 3:6. Domácí již rezignovali a v 88. minutě se ještě prosadil Rostislav Večeřa - 3:7.



Ohlasy k zápasu



TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
Jiří Pešek: První poločas se hrál vyrovnaný zápas, ve 12. minutě jsme si dokázali vytvořit 2. gólový náskok, který jsme do 25. minuty ztratili. Ve 35. minutě jsme opět o branku odskočili, ale těsně před přestávkou jsme o vedení zase přišli. Po přestávce bylo zlomovým okamžikem, kdo navýší na rozdíl 4:3(3:4). Šance na to měly oba soupeři. Naštěstí jsme byli šťastnější my a v průběhu 2. poločasu jsme rozdíl navýšili na konečných 3:7.



Sestavy


FK Železárny Štěpánov nad Svratkou B
S. Jelínek [-] - D. Fiala [-] , P. Macháček [-] (74. M. Kolář [-] ) , D. Kintr [-] , J. Buček [-] , J. Veselský [-] , T. Samek [-] (59. Z. Kučera [-] ) , R. Hrubeš [-] , P. Nosek [-] (78. J. Ludvík [-] ) , T. Richter [-] , M. Kučera [-]

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
D. Homola [-] - A. Kališ [-] , P. Inwald [-] , L. Invald [-] (58. J. Koudela [-] ) , P. Dvořák [-] - R. Večeřa [-] , J. Inwald [-] - P. Gregar [-] , M. Láznička [-] , D. Toman [-] , D. Toman [-] - O. Bradáč [-]

ŽK: 17. T. Samek , 27. R. Hrubeš - 26. J. Inwald , 30. M. Láznička , 72. P. Gregar .
Hráči zápasu: D. Toman .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PROKOP Pavel - SEDLÁČEK Václav (N), ŠPRÁCHAL Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.