6:0
(4:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 16:30

24.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčku Křižanova zazpíval v Měříně kanár


Branky


22. M. Hladík , 25. T. Hrad , 30. T. Hrad , 31. M. Hladík , 81. T. Hrad , 85. P. Pospíchal
0

V souboji Béček bylo úspěšnější to měřínské, které porazilo Křižanov B vysoko 6:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrad s Hladíkem vstřelili dvě branky

Sobotní zápas začal v obvyklém tempu jak tomu již bylo v předchozích zápasech. Domácí mužstvo bylo na hřišti aktivnějším týmem a tvořilo si situace, které bylo vhodné zakončit brankou, ale obrana hostujícího včetně gólmana Stupky byli proti. V 9. minutě došlo na polovině hřiště v souboji o balón ke zranění domácího hráče Procházky a po dopadu na zem, si zlomil klíční kost. Měřín byl i po tomto nepříjemném dění na hřišti stále aktivnější a poprvé v 22. minutě byla hostující obrana potrestána poprvé. Domací Hladík se svým důrazem prosadil a usměrnil balón za záda hostujícího gólmana. V tuto chvíli začalo černých 10 minut pro hostující Křižanov. Neuplynulo ani pět minut a hostující brankář lovil míč opět ze své sítě. Domácí Hrad střelou podél levé ruky obhodil Stupku a navýšil tím skóre na 2:0. Hostující nebyli schopni již zareagovat na navýšení skóre a zatáhli se na vlastní polovinu hřiště. Domácí hráči byli i nadále při chuti a nechtěli se smířit s výsledkem a svoji aktivitou si vytvářeli stále šance. Na další branku nemuseli diváci dlouho čekat. Na světelné tabuli svítila 30.minuta a tentokrát  to byl Hrad, který byl důrazný před brankou Křižanova a Stupkovi nasadil jesličky. Zvýšil tím jak skóre na 3:0, tak i své gólové konto. Hosté z Křižanova si své šance vytvářeli jen zřídka, ale nebyli schopni ohrozit domácí obranu natož gólmana Chvátala. Hosté po obdržené brance rozehrávali balón, ale nedostali se nijak daleko a přišel pro ně další trest v podobě druhé branky Hladíka. V 31. minutě - 4:0 pro domácí mužstvo. Poté se již dohrávalo na hostující polovině hřistě, ale změnu skóre Křižanov nepřipustil. Do kabin se šlo tedy za stavu 4:0 pro Měřín. 

Dvě branky byly vstřeleny v závěru.

Do druhé poloviny utkání nastoupili aktivněji hosté z Křižanova a srovnali krok s domácimi hráči. Hra se přelévala z jedné strany hrací poloviny na druhou, ale ani jedno z mužstev nechtělo vsítit gól. Byla to pouze nakopávaná, která je vidět v pralesních soutěžích. Domácí ve své aktivitě polevili a hostující hráči se čím dál častěji dostávali hlouběji na polovinu domácích a už i Chvátal měl více práce než v polovině první. I domácí hráči se snažili vsítit další branky, ale proti byl hostující brankář Stupka. Běžela 80. minuta a hostující hráči se poprvé dostali před domácího golmana na dostřel a možnosti vsítit alespoň čestný gól, ale chvátal byl proti. Na další branku se čekalo až na konec zápasu, kdy střídající domácí hráč Kožený vybídl dlouhým křižným nákopem Hrada a ten svým chladnokrevným zakončením dovršil svůj v pořadí již druhý hattrick- 81. minuta - 5:0 pro domácí. Hosté již pouze bránili na své polovině a čekali až rozhodčí Smejkal ukončí jejich trápení. Hostující hráči již rezignovali a v 85. minutě jim pomyslného kanára nadělil svým samostatným únikem přes polovinu hřiště Pospíchal-6:0 pro Měřín. Do konce utkání již branka nepadla a domácí tím udělali další důležitý krok k záchraně v soutěži. 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín B
František Panáček: Super zápas, i když druhá půlka byla k zamyšlení. Musíme brát na vědomí, že stále nemáme záchranu v soutěži jistou a musíme se soustředit na následující zápasy, v kterých musíme potvrdit naši aktuální sílu při vstřelování branek.

SK FC Křižanov B
Petr Hladík: První poločas byl z naší strany jedním slovem zmar. Domácí byli fotbalovější, rychlejší a hlavně důraznější a hráli s daleko větším nasazením než my. Kdyby byli ještě efektivnější, mohl první poločas skončit i větším rozdílem. Druhá půle byla vyrovnaná, měli jsme i pár šancí na snížení, ale v poslední době se nám nedaří takřka nic. Domácí pak využili dvou našich chyb a skóre ještě navýšili.



Sestavy


TJ Jiskra Měřín B
J. Chvátal [-] - D. Hrůza [-] (46. P. Pospíchal [-] ) , D. Horák [-] , P. Král [-] , T. Bačák [-] - V. Procházka [-] (9. J. Šoukal [-] ) , M. Hladík [-] , T. Hrad [-] , M. Sýkora [-] , M. Hladík [-] (46. M. Kožený [-] ) , T. Hrad [-] - V. Crkal [-] (68. T. Bumbálek [-] ) , O. Palík [-] -

SK FC Křižanov B
J. Stupka [-] - J. Klobása [-] , T. Horníček [-] , J. Uhlíř [-] , M. Král [-] - M. Sklenář [-] (46. L. Šibor [-] ) , M. Láznička [-] , M. Burian [-] , V. Malinský [-] (46. T. Plocek [-] ) - S. Klobása [-] , M. Částek [-] -

ŽK: 49. V. Crkal - 7. T. Horníček , 70. S. Klobása , 76. M. Burian .
Hráči zápasu: T. Hrad - T. Horníček .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: SMEJKAL Vojtěch - BAČÁK Petr (N), HLADÍK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.